NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΧΑΙΝΗΔΕΣ - Ο ΞΙΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (2CD) (ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ) 11/2014 Πεμ 06 Νοε 2014, 09:34 | |
| Artist: ΧΑΙΝΗΔΕΣAlbum: Ο ΞΙΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣReleased: 11/2014Company: ΧΡΩΜΟΔΙΑΣΤΑΣΗCD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 2CDAudio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣτιχουργός: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ, ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣΣυμμετοχές: ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΤΗΈπαιξαν : Μιχάλης Σταυρακάκης (λαούτο κρητικό, λαούτο νησιώτικο, λαούτο πολίτικο, μαντολίνο και ταμπουρά), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα), Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, βιολόλυρα, σάζι), Αντώνης Σκαμνάκης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό 6χορδο άταστο μπάσο και ούτι), Αλέξης Νόνης (αθάνατος, νταούλι, μπεντίρ, τουμπελέκι, ζίλια, ρέκ, στάμνα, talking drum και πιάνο), Μαρία Κώτη (ακορνυεόν)
Τα τραγούδια : 'Δε μ' αγαπάς ειλικρινά' - 'Το μονοπάτι της ζωής' και 'Του παραπονεματου' είναι παραδοσιακά. CD 1 01 ΜΕΝΤΗΛΕΝ – Μαρία Κώτη 02 ΔΕ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ – Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Μαρία Κώτη 03 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ – Αλκίνοος Ιωαννίδης 04 Ο ΚΑΦΕΝΕΣ – Βασίλης Σταυρακάκης 05 ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ – Μαρία Κώτη 06 Η ΠΑΝΤΙΓΕΡΑ – Μιχάλης Σταυρακάκης 07 ΔΕ Σ’ ΑΔΙΚΩ – Μαρία Κώτη 08 ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ – Μιχάλης Σταυρακάκης 09 Ο ΦΟΝΙΑΣ – Δημήτρης Αποστολάκης 10 Η ΑΝΑΤΟΛΗ – Μαρία Κώτη
CD 2 01 ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ – Δημήτρης Ζαχαριουδάκης 02 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΙΟΥ – Μαρία Κώτη 03 Η ΤΙΓΡΗ - Ψαραντώνης 04 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ – Δημήτρης Αποστολάκης 05 ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – Μαρία Κώτη 06 ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Η ΚΟΡΗ (καντάδα) – Μιχάλης Σταυρακάκης 07 Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – Δημήτρης Αποστολάκης 08 ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΑΤΟΥ – Μιχάλης Σταυρακάκης 09 Ο ΞΕΝΟΣ – Μαρία Κώτη, Χρήστος Κωνσταντίνου 10 ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ – Μιχάλης Σταυρακάκης | |
|