xarax moderators
| Θέμα: ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ & ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ (2007) Δευ 03 Νοε 2014, 13:21 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Artist : Βαγγέλης Τρίγκας Album : Δεξιοτέχνες & Ερμηνείες Released : Δίκτυο (2007) Genre : Λαϊκά Number Of Tracks : 20 Audio Format : Mp3 : 192 kbps Covers : Full[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Αυτοσχεδιασμοί και τραγούδια για μπουζούκι. Ζωντανή ηχογράφηση. Με το αυτόν, όπως και με τον προηγούμενο "12 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ", έχω ενα κοινό στόχο: Την ανάδειξη του κλασικού λαϊκού ήχου και ύφους του μπουζουκιού αλλά και του λαϊκού τραγουδιού. Αυτή τη φορά το επιχειρώ μέσα από μια άλλη πλευρά της λαϊκής μας μουσικής, που είναι οι επανεκτελέσεις. Οι επανεκτελέσεις είναι πολύ σημαντικό θέμα για τη λαϊκή μουσική μας παράδοση, διότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται απ' αυτές, το αν τα τραγούδια που επανεκτελούνται και η λαϊκή μουσική εν γένει, θα διατηρηθούν στο μέλλον αναλλοίωτα. Σεβόμενοι οι συνεργάτες μου και εγώ, απόλυτα τα κομμάτια αυτά και κινούμενοι σε ένα στενό πλαίσιο που προσδιορίζεται από τον τρόπο που παίχτηκαν και τραγουδήθηκαν, πιστεύω πως τα προστατεύουμε από την προσθήκη ξένων, ανομοιγενών ως προς αυτά εκφραστικών στοιχείων που θα τα αλλοίωναν. Ταυτόχρονα, προσθέτοντας έντονα ο καθένας από εμάς που πήρε μέρος σ' αυτά, το προσωπικό του στοιχείο, τους δώσαμε μια νέα, πιστεύω ενδιαφέρεουσα διάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους συντελεστές του δίσκου. (Βαγγέλης Τρίγκας) Επαιξαν οι μουσικοί: Βαγγέλης Τρίγκας: τρίχορδο μπουζούκι. Εφη Παππά: πιάνο. Θανάσης Σοφράς: κοντραμπάσο. Μιχάλης Παγίδας: κιθάρα. Τραγουδούν: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Αννα Καραγεωργιάδου, Βαγγέλης Τρίγκας και Ζαχαρίας Καρούνης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
cosmel Members
| Θέμα: Απ: ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ & ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ (2007) Πεμ 06 Αυγ 2020, 07:03 | |
| | |
|
garylanos Members
| Θέμα: Απ: ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΣ & ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ (2007) Τρι 29 Αυγ 2023, 05:37 | |
| | |
|