NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΛΟΙΖΟΣ ΜΑΝΟΣ - ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (3CD's) 10/2014 Δευ 13 Οκτ 2014, 08:38 | |
| Artist: ΛΟΙΖΟΣ ΜΑΝΟΣAlbum: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑReleased: 10/2014Company: MINOS-EMICD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 3CD'sAudio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣΣυμμετοχές: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ, ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΑ, ΑΛΕΚΑ ΜΑΒΙΛΗ, Δ ΣΙΤΖΑΝΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΜάνος Λοϊζος, 45 μεγάλα τραγούδια, μια σημαντική κασετίνα με 3 CD, σε πρώτες εκτελέσεις, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Ελληνες συνθέτες CD1 01 ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ – Ορχηστρικό 02 ΣΕΒΑΧ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ – Μάνος Λοϊζος & χορωδία 03 ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Γιώργος Νταλάρας 04 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΛΟΪ - Γιάννης Καλατζής 05 Ο ΛΙΟΝΤΑΣ - Γιώργος Νταλάρας & Χορωδία 06 ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ (Θα κεντήσω) – Μαρίζα Κωχ 07 ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕ - Γιώργος Νταλάρας 08 ΠΑΠΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ - Γιάννης Καλατζής 09 Σ ΑΓΑΠΩ, Σ ΑΓΑΠΩ - Γιάννης Καλατζής & Χορωδία 10 ΕΝΑ ΓΕΡΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ - Γιάννης Πάριος 11 Η ΓΟΡΓΟΝΑ - Γιάννης Καλατζής & Χορωδία 12 ΜΑΝΑ ΔΕ ΦΥΤΕΨΑΜΕ - Γιώργος Νταλάρας 13 ΔΕΛΦΙΝΙ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ - Γιάννης Καλατζής 14 ΑΥΤΟ Τ ΑΓΟΡΙ (με τα μάτια τα μελιά) - Αλέκα Μαβίλη 15 Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ - Ελένη Ροδά
CD2 01 ΑΧ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΜΟΥ - Γιώργος Νταλάρας 02 ΤΖΑΜΑΪΚΑ – Χ. Αλεξίου, Δ. Γαλάνη 03 ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - Χάρις Αλεξίου 04 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ - Κώστας Σμοκοβίτης, Αλέκα Αλιμπέρτη & Χορωδία 05 ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ - Χάρις Αλεξίου 06 Ο ΔΡΟΜΟΣ – Μάνος Λοϊζος & χορωδία 07 ΠΑΓΩΣΕ Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ - Γιώργος Νταλάρας 08 ΤΣΕ – Μάνος Λοϊζος 09 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ - Γιώργος Νταλάρας 10 ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου 11 Τ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ – Μάνος Λοϊζος & χορωδία 12 ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ - Γιώργος Νταλάρας 13 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - Χάρις Αλεξίου 14 ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ - Γιώργος Νταλάρας 15 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
CD3 01 ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ - Χάρις Αλεξίου 02 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ - Χάρις Αλεξίου 03 ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΩ – Στέλιος Καζαντζίδης 04 ΤΕΛΙ, ΤΕΛΙ - Χάρις Αλεξίου 05 Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ - Χάρις Αλεξίου 06 ΕΛΙΣΣΩ - Γιώργος Νταλάρας 07 Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ – Μάνος Λοϊζος 08 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ - Χάρις Αλεξίου 09 ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΩ – Δ. Σιτζάνη 10 Η ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ - Δήμητρα Γαλάνη, Μάνος Λοίζος 11 ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ (Αχ, τα μάτια σου) – Μάνος Λοϊζος 12 ΚΟΥΤΣΗ ΚΙΘΑΡΑ - Δήμητρα Γαλάνη 13 ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ROCK - Βασίλης Παπακωνσταντίνου 14 ΣΕ ΨΑΧΝΩ - Δήμητρα Γαλάνη 15 Ο ΓΕΡΟ ΝΕΓΡΟ ΤΖΙΜ - Μαρία Φαραντούρη | |
|