NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Τρι 16 Σεπ 2014, 05:30 | |
| Artist: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣAlbum: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥReleased: 09/2014CD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 11Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣτιχουργός: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣυμμετοχές: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ, ΒΑΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣεπτέμβριος 2014 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ» …ο πολυαναμενόμενος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου κ υ κ λ ο φ ο ρ ει
Συμμετέχουν : Βάια Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Κανά, Ματούλα Ζαμάνη, Σωκράτης Μάλαμας, Παντελής Ζεμπίλης
Άλλος ένας δίσκος, άλλη μια περιπέτεια. Ζαλισμένος από την εξαμηνιαία -και βάλε- ενασχόληση με τις ηχογραφήσεις αλλά και την μετέπειτα επεξεργασία δεν είμαι σε θέση να κρίνω το μουσικό αποτέλεσμα. Θα περάσουν δυο-τρία χρόνια μέχρι να εξαγνιστούν τα αυτιά μου και να μπορέσουν να καταλάβουν τι έγινε. Για τους στίχους, βάζω από τώρα το χέρι στη φωτιά. Είμαι βαθιά ικανοποιημένος.
Η «Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου», παρά την δηλητηριώδη διάθεση δεν έχει σκοπό να φοβίσει. Να κλονίσει, ναι. Να ξαφνιάσει, ναι. Και –παρ’ ότι οι επιφανειακοί με κατατάσσουν στη μαυρίλα- να παρηγορήσει, είθε.
Τους συντελεστές αυτού του πονήματος θα τους μάθετε ξεφυλλίζοντας τις 32 σελίδες του ένθετου. Είναι παλιοί και νέοι συνεργάτες, που με βοήθησαν να δώσω υπόσταση στην υπερδιέγερση του νου μου, που συμβαίνει -που και που- ακόμα. 01 ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΗΣ – Βάια Παπακωνσταντίνου 02 A. SELECT - Θανάσης Παπακωνσταντίνου 03 AMOR FATI – Μελίνα Κανά 04 Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ - Θανάσης Παπακωνσταντίνου 05 Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ - Θανάσης Παπακωνσταντίνου 06 ΜΗΔΕΙΑ-ΜΑ – Ματούλα Ζαμάνη 07 ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ – Σωκράτης Μάλαμας 08 Ο ΧΟΜΑΓΙΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΚΑΡ - Θανάσης Παπακωνσταντίνου 09 ΤΟ ΘΗΡΙΟ - Θανάσης Παπακωνσταντίνου 10 ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ – Παντελής Ζεμπίλης 11 SUPERMOON – Ορχηστρικό | |
|
cnikola.tee6 Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Τρι 16 Σεπ 2014, 06:37 | |
| | |
|
panlimna Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Τετ 17 Σεπ 2014, 03:34 | |
| | |
|
mikepao Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Πεμ 18 Σεπ 2014, 01:03 | |
| | |
|
yannisimages Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Τρι 16 Δεκ 2014, 11:08 | |
| | |
|
ikaros Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Σαβ 20 Δεκ 2014, 09:42 | |
| | |
|
ARIDIMI Members
| Θέμα: Απ: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΚΥΑΝΙΟΥ *ΑΠΟΚΛΕΙΚΣΤΙΚΑ* 09/2014 Τετ 18 Ιαν 2017, 01:49 | |
| | |
|