NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2014 Παρ 18 Ιουλ 2014, 11:46 | |
| Artist: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝAlbum: ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙReleased: 06/2014Company: MLK (ΧΡΩΜΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕ)CD-Type: Cd AlbumGenre: ΕΝΤΕΧΝΟNumber of tracks: 14Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΣυνθέτης: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝΣτιχουργός: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝΣυμμετοχές: ΣΤΕΛΛΑ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΕνορχήστρωση : Δημήτρης Μπουζάνης Διεύθυνση παραγωγής : Νίκος Γ. Μακράκης Ένας δίσκος δουλεμένος στο "χέρι" Επειδή είχε την "πολυτέλεια" της περιπέτειας των δισκογραφικών εταιριών και των αναβολών ! Κάθε λέξη, κάθε νότα, πέρασε από πολλά βλέμματα, με διπλά και τριπλά μι. Με τη βοήθεια ενός φίλου μου καπετάνιου έγινε η παραγωγή, όπως τον παλιό καλό καιρό! Ο Δημήτρης ο Μπουζάνης, κατανοώντας το ιδίωμά μου ως προς την πολυρυθμία, αλλά και το ύφος που υπηρετώ, έκανε ό,τι πιο ωραίο μπορούσα να ελπίζω. Η Στέλλα Σειραγάκη, μια άθικτη αληθινή φωνή, τραγούδησε μοναδικά! Εξώφυλλο από ένα κοριτσάκι πέντε ετών, ένα "ουράνιο τόξο στο χώμα". Το λάθος «κινδυνεύει» από ένα δεύτερο βλέμμα, αλλά το ίδιο το βλέμμα χρειάστηκε δύο «Μι» για να «βαρύνει», ώστε να μπορέσει, καθώς αργόσυρτα θα κινείται, να παρατηρεί, να προσθέτει, να κρίνει.
Ένας δίσκος που έζησε τις περιπέτειες της δισκογραφίας τα τελευταία χρόνια μέχρι να βγει και προσεύχομαι το «Βλέμμα» σας να σταματήσει για λίγο από πάνω του… (Λουδοβίκος των Ανωγείων) 01 Ο ΙΚΑΡΟΣ ΕΞΥΨΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 02 ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΑΓΑΠΗ 03 ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 04 ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ 05 ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ 06 ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ 07 ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 08 ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ 09 ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ‘Μ’ 10 ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ 11 ΕΡΩΤΑΣ ΔΙΧΩΣ ΛΑΘΗ 12 ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ 13 ΤΟ ΤΕΜΠΛΟ 14 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ | |
|
panlimna Members
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2014 Σαβ 19 Ιουλ 2014, 00:42 | |
| | |
|
cnikola.tee6 Members
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2014 Τετ 23 Ιουλ 2014, 05:34 | |
| | |
|
helmiaut Members
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙ *ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ* 06/2014 Τρι 13 Ιαν 2015, 14:48 | |
| | |
|