NEW GREEK Uploaders
| Θέμα: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ - ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ 02/2009 Πεμ 11 Απρ 2013, 00:28 | |
| Artist: ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗAlbum: ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Released: 02/2009Company: LegendCD-Type: Cd AlbumNumber of tracks: 16Audio Format: MP3Quality (bitrate): 320kbsΗ Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν να επιδείξουν σημαντικές συνεργασίες (Μαρία Φαραντούρη, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Αβατον, Θανάσης Γκαϊφίλλιας, Ψαραντώνης, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας) και εμφανίσεις (Μέγαρο Μουσικής, Τρένο στο Ρουφ). Tο ρεπερτόριό τους αποτελείται από τραγούδια ρεμπέτικα και παραδοσιοκά ελληνικά σε όλες τις διαλέκτους συμπεριλαμβανομένων ελληνόφωνων της Κ. Ιταλίας, πορτογαλέζικο fado, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, ρουμάνικα, τούρκικα, αραβικά, τσιγγάνικα, σέρβικα, αμερικάνικο μπλουζ και τζαζ, αρμένικα, σεφαραδείτικα, πομάκικα και βουλγάρικα. Συνολικά τραγουδάνε σε πάνω από είκοσι γλώσσες και διαλέκτους, τις περισσότερες από τις οποίες κατανοούν αρκετά καλά. Ολα τα τραγούδια τους ξεχωρίζουν για την εκφραστικότητά τους και την αντοχή τους στο χώρο και στο χρόνο και τα δουλεύουν πολύ καιρό πριν να τα παρουσιάσουν, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πράγματα που δεν φαίνονται στα πρώτα ακούσματα.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]01. ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΡΟΝΤΙΝΕDDA - Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας 02. ΕΠΩΔΟΣ ΘΡΑΚΗΣ Ι - Παραδοσιακό Θράκης 03. ΕΠΩΔΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΙΙ - Παραδοσιακό Θράκης 04. ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ - Μουσική προσαρμογή Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή 05. CESERINA - Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας 06. ΤΟ ΤΣΙΑΜΠΑΣΙΝ - Παραδοσιακό Πόντου 07. ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ - Υμνος της Μ.Παρασκευής από τον Λίβανο (Μουσική διασκευή Χριστόδουλος Χάλαρης) 08. RINDINEDDHA SI RINDINI LU MARE - Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας 09. ΚΑΛΗΝΥΦΤΑ - Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας (Συμμετέχει ο Χρήστος Θηβαίος) 10. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΩ (του Βασίλη Τσιτσάνη) 11. ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙ (του Χρήστου Λεοντή και του Γιώργου Αρμένη) 12. ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ 13. ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ - ΤΑΧΤΑΡΙΣΜΑ - Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας 14. ΛΕ ΛΕ ΛΕ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ - Παραδοσιακό Μακεδονίας 15. ΗΡΘΕ ΒΟΡΙΑΣ, ΗΡΘΕ ΝΟΤΙΑΣ (του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιάγκου Αραβαντινού) 16. EDERLEZI - Παραδοσιακό τσιγγάνικο Γιουγκοσλαβίας, διασκευή Γκόραν Μπρέγκοβιτς[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
ypoptos Members
| Θέμα: Απ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ - ΕΛΕΝΗ και ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ 02/2009 Πεμ 11 Απρ 2013, 06:59 | |
| | |
|