Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP) 05/2012

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NEW GREEK
Uploaders
Uploaders

MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP) 05/2012 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP) 05/2012   MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP) 05/2012 Icon_minitimeΤρι 22 Μάης 2012, 09:59

MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οι May Day, το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκαν το 2008 από τον Μπάμπη Συντάκη και την Ελβίρα Δαγιόγλου. Η γνωριμία τους ξεκίνησε μέσα απο την εβδομαδιαία εκπομπή τους στο ραδιόφωνο του ANT1, που ως θέμα της είχε unplugged αναμετάδοση τραγουδιών. Εκεί μέσα στο ραδιοφωνικο booth γεννήθηκε η ιδέα των May Day. Ακολούθησε η συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008, με το τραγούδι «Έτσι σε βρίσκει η ζωή». Τον Μάιο του 2010 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Γυάλινη Σφαίρα» και το πρώτο τους ραδιοφωνικό single «Τρελά Καλοκαίρια» γίνεται το soundtrack του καλοκαιριού. Ακολουθούν πολλές live εμφανίσεις, τα media ασχολούνται αρκετά μαζί τους και οι συνεντεύξεις στα έντυπα και στα ραδιόφωνα διαδέχονται η μία την άλλη! Πολλές και αξιόλογες είναι και οι συλλογές στις οποίες έχουν συμπεριληφθεί τραγούδια τους, όπως το «Στιγμές» με τη συμμετοχή του Καταχθόνιου και το «Γυάλινη Σφαίρα».

Τον Μάρτιου του 2012 οι May Day μπαίνουν ξανά στο studio για να ηχογραφήσουν το νέο τους ραδιοφωνικό single που έχει τίτλο «Πές μου» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2012 από την Plus Rec. Φρέσκος καλοκαιρινό ήχος, σε Dance / Rock ρυθμό και το δίδυμο των May Day στην καλύτερη και πίο δημιουργική φάση της μέχρι τωρά πορείας τους!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

MAY DAY - ΠΕΣ ΜΟΥ (CD RIP) 05/2012
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» VA - Eurovision Song Contest Baku 2012 (Official Album) (2CD) (2012) (4/2012)
» VA - MOS: Clubbers Guide to 2012 (mixed by Danny T & Denzal Park) (2CD) (2012) (1/2012)
» VA - Club Megamix 2012 The Sound Of Summer Season (2CD) (2012) (5/2012)
» VA - Ministry Of Sound - Running Trax Summer 2012 (3CD) (2012) (6/2012)
» VA - Knuffelrock 2012 (Jubileum Editie + Bonus Tracks) (3CD) (2012) (5/2012)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: PROMO TRACKS-
Μετάβαση σε: