φραουλιτσα Trial moderators
| Θέμα: Βρήκε την οικογένεια του με μία εξίσωση… Τετ 18 Απρ 2012, 15:00 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Θα μπορούσε να είναι μία καλοφτιαγμένη ταινία ή ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα όμως η ιστορία του 30χρονου πλέον Σαρού είναι πέρα για πέρα αληθινή...
Έχασε τα ίχνη της οικογενείας του το 1986 όταν ήταν πέντε χρονών. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα και ενώ είχε αποκτήσει μία καινούρια ζωή, πλάι στη νέα του οικογένεια, ο νεαρός Σαρού χάρις την εξυπνάδα του αντίκρισε ξανά την μητέρα του...
Σύμφωνα με ρεπορταζ του BBC η περιπέτεια ζωής του Σαρού ξεκινά όταν το τραίνο όπου εργαζόταν ως καθαριστής με τον αδερφό του σταματά σε ένα σταθμό. Εκεί αποζητώντας λίγη ξεκούραση, έπεσε να κοιμηθεί πιστεύοντας πως ο αδερφός του θα το ξυπνούσε για να συνεχίσουν το ταξίδι τους όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ:«Είδα ένα τρένο μπροστά μου και νόμιζα ότι ήταν το δικό μου. Ετσι αποφάσισα να επιβιβαστώ, ελπίζοντας ότι θα συναντούσα εκεί τον αδελφό μου» εξηγεί ο Σαρού.
Όπου και αν τον έψαξε δεν τον βρήκε πουθενά... Τότε αποφάσισε να ξανακοιμηθεί για να ξυπνήσει... στην Καλκούτα της Ινδίας. Μόνος και φοβισμένος περιπλανιόταν στις φτωχογειτονιές της κακόφημης πόλης, ζητιανεύοντας. Εμαθε να επιβιώνει. «Επρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν» είπε. Μετά από πολλές περιπέτειες, οι ινδικές Αρχές τον έστειλαν σε ένα ορφανοτροφείο.
Φτάνοντας στο ορφανοτροφείο βλέπει την τύχη να του χαμογελά όταν υιοθετήθηκε από μία οικογένεια. Ο Σαρού μεγάλωσε....Τι και αν δεν ήξερε τίποτα για την πραγματική του οικογένεια –παρά μόνο μία φωτογραφία- ήταν αποφασισμένος να την βρει. Τότε σκέφτηκε τον εξής τρόπο «Πολλαπλασίασα τον χρόνο που βρισκόμουν στο τρένο, περίπου 14 ώρες, με τη ταχύτητα των ινδικών τρένων και κατέληξα σε μία απόσταση, περίπου 1.200 χιλιομέτρων».
Στη συνέχεια σχεδίασε έναν κύκλο με κέντρο την Καλκούτα και ακτίνα περίπου την απόσταση που πίστευε ότι είχε διανύσει με το τραίνο. Σύντομα είχε φτάσει στην πόλη Καντούα, την γενέτειρα του! Τότε με μία παλιά φωτογραφία της μητέρας ρου και ρωτώντας όποιον έβρισκε μπροστά του αντίκρισε τελικά έπειτα από χρόνια την πραγματική του μητέρα....
Η ιστορία του Σαρού έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα των εκδοτικών οίκων και κινηματογραφικών παραγωγών. | |
|