Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε;

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
μπεμπα

Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε;   Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε; Icon_minitimeΤετ 11 Απρ 2012, 08:25

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε όταν ο Υπουργός τη ρώτησε πόσα χρήματα παίρνει.

Καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου το πρωί της Τρίτης ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που ορκίστηκε Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου 2009 έως και τις 17 Ιουνίου 2011, όταν και ανέλαβε Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μίλησε στην εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» για τις μειώσεις των μισθών και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Πώς αισθανόταν όταν έκοβε τους μισθούς; Μπορεί να ζήσει με τα χρήματα που άφησε τον κόσμο να εισπράττει; Νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη;

Σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά και του κόσμου που έστελνε μηνύματα στην εκπομπή, απάντησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενώ λίγο μετά ακολούθησε η εξής συζήτηση:

- Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε;
- Γύρω στις 4. 000.
- Τέσσερις χιλιάδες… Ξέρετε πώς αισθάνεται τώρα ο εργαζόμενος που ζει με την απειλή της απόλυσης, που δεν έχει κλαδική σύμβαση, που είναι ανυπεράσπιστος απέναντι στον εργοδότη του…;
- Εσείς πόσα χρήματα παίρνετε;
- Εγώ παίρνω πολύ περισσότερα και είναι δηλωμένα.

- Μάλιστα… Κι εγώ τα δηλώνω… Όλοι λοιπόν, έχουμε οικογένειες. Όλοι λοιπόν, πρέπει να αμοιβόμαστε με βάση αυτά τα οποία επιχειρούμε να κάνουμε… Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από έναν ακριβοπληρωμένο δημοσιογράφο να κατηγορεί τους πολιτικούς…

- Με την πάσα που μου δίνετε θα σας θυμίσω ότι έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου, δουλεύοντας μόνη μου, χωρίς σύζυγο στην οικογένεια. Και κατάφερα να ανέβω εδώ πάνω με το κούτελο καθαρό…
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δεν θα σας λυπηθούμε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πόσα χρήματα παίρνετε;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν βάλετε ΤΩΡΑ πετρέλαιο θέρμανσης
» Πήραν τα χρήματα από το ταμείο και τα τσιγάρα…
» Iερέας ζητούσε χρήματα για να τελέσει τρισάγια!
» Ξέχασε τσάντα με χρήματα και επιταγές σε σταθμό του ΗΣΑΠ
» ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ (4CD’s) (2010)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. :: Ειδήσεις απ' όλο το κόσμο-
Μετάβαση σε: