agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Todo Sobre Mi Madre -_ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ(1999) Τετ 04 Απρ 2012, 22:04 | |
| Todo Sobre Mi Madre -_Ολα για τη μητέρα μου(1999) Ενσωμ.ελλην.υπότιτλοι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η ταινία ασχολείται με το θέμα του AIDS, της αλλαγής φύλου, της αναζήτησης σεξουαλικής ταυτότητας, φύλου, θρησκείας, πίστης και λόγου ύπαρξης. Director-Writer: Petro Almodovar
Cast: Penεlope Cruz, Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Peña, Antonia San Juan
Plot:Όταν χάνει τον 17χρονο γιο της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, μια νοσοκόμα πάει στη Βαρκελώνη για να βρει τον πατέρα του. Χώρισαν πριν γεννηθεί το παιδί, γιατί εκείνος έγινε τραβεστί. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης συναντά μια νεαρά καλόγρια με AIDS και μια σταρ του θεάτρου. Ζει μια μικρή περιπέτεια στον κόσμο των τραβεστί με δραματικό τέλος.
AVI File Details
Name.........: Todo Sobre Mi Madre.avi Filesize.....: 720 MB Runtime......: 01:37:17 Video Codec..: XviD Video Bitrate: 899 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x544 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΟΔΗΓΙΕΣ CRYPTLOAD ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ FREE & PREMIUM MEMBERS
- Κώδικας:
-
https://rapidshare.com/files/3887100571/Cryptload.docx
| |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Todo Sobre Mi Madre -_ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ(1999) Πεμ 05 Απρ 2012, 03:06 | |
| | |
|