agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΆΓΑΠΟΥΝ (1971) DvdRip Πεμ 29 Μαρ 2012, 21:38 | |
| Οι άντρες ξέρουν ν' αγαπούν (1971) Δραματική
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Κλακ Φιλμ Σκηνοθέσια:Απ.Τεγόπουλος
Σενάριο: Ντ.Δημόπουλος
Μουσική:Χρ.Μουραμπάς Τραγούδι:Ρίτα Σακελλαρίου-Ν.Ξανθόπουλος
Ηθοποιοί: N. Ξανθόπουλος,Κατερίνα Βασιλάκου ,Γιάννης Βογιατζής Σωτήρης Μουστάκας,Παντελής Ζερβός,Νάσος Κεδράκας,Γιώργος Βελέντζας,Ελένη Ζαφειρίου.......
Υπόθεση:Η τύχη τους έφερε κοντά, τώρα όμως απειλεί να τους χωρίσει για πάντα. Ο Φάνης, ένας φτωχός τελειόφοιτος της Ιατρικής, δουλεύει ως οδηγός για να συντηρεί την αρρωστη μητέρα του. Η Αννα φτωχή επαρχιωτοπούλα, αφήνει το πατρικό της για να πάει να σπουδάσει .Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια
AVI File Details
Name.........: Oi antres xeroyn na agapoyn.avi Filesize.....: 789 MB Runtime......: 01:22:20 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] border="0" alt=""/>
Pass:agel59 1η δημοσίευση 12Nov. 2007,22: 48 από agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετετ α rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Πεμ 09 Απρ 2015, 20:24, 3 φορές συνολικά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΆΓΑΠΟΥΝ (1971) DvdRip Παρ 30 Μαρ 2012, 01:04 | |
| | |
|