Ελληνοφρένεια
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το https://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση https://ellhnofrenia.all-up.com

 

 Ποιος θα σας θεραπεύσει από το τσίμπημα ενός φιδιού

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
μπεμπα



Ποιος θα σας θεραπεύσει από το τσίμπημα ενός φιδιού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ποιος θα σας θεραπεύσει από το τσίμπημα ενός φιδιού   Ποιος θα σας θεραπεύσει από το τσίμπημα ενός φιδιού Icon_minitimeΠεμ 29 Μαρ 2012, 10:10

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

100.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ετησίως
Τουλάχιστον εκατό χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από δάγκωμα φιδιού. Περίπου τρεις φορές περισσότεροι καταλήγουν σε ακρωτηριασμούς ή μένουν ανάπηροι για το υπόλοιπο της ζωής τους, κάτι που οφείλεται στα σοβαρά τραύματα που τους δημιουργούνται.

Και μπορεί στην Ελλάδα τα νούμερα με θύματα να μην είναι ανατριχιαστικά, στον υπόλοιπο κόσμο όμως επικρατεί πανικός και γι’ αυτό ακριβώς η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει κάνει έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα να παραχθούν κατάλληλα αντίδοτα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι λόγοι για τους οποίους υπάρχει έλλειψη στην αγορά, οφείλονται σε μια σειρά προβλημάτων όπως για παράδειγμα την κακή πληροφόρηση για την έκταση και το είδος του δαγκώματος, δυσκολίες σχετικά με την εκτίμηση της απαιτούμενης βοήθειας και μεγάλα προβλήματα σχετικά με τη διάθεση του αντιδότου ώστε να φτάνει σε όλους.

Επιπλέον, στις αγορές των χωρών του Τρίτου Κόσμου κυκλοφορούν πολλοί μη εγκεκριμένοι αντιοφικοί οροί, γεγονός που γεννά μεγάλη δυσπιστία στους τοπικούς πληθυσμούς.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι σημαντικές, καθώς τα φίδια στον πλανήτη μας παρουσιάζουν ποικιλία. Τα σχεδόν 3.000 είδη είναι κατανεμημένα σε 18 οικογένειες, εκ των οποίων οι έξι είναι οι σημαντικότερες: κολουβρίδες, βοΐδες, πυθονίδες, υδροφίδες, ελαπίδες και βιπερίδες.

Κυρίως οι δύο τελευταίες οικογένειες, στις οποίες ανήκουν οι κόμπρες και οι οχιές αντίστοιχα, είναι και οι πιο επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Αν και τα υδρόβια φίδια είναι συχνά πολύ δηλητηριώδη, επιτίθενται πολύ σπάνια. Γι’ αυτό καλό είναι να δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτό το ζήτημα, όπως λένε και οι ειδικοί.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Ποιος θα σας θεραπεύσει από το τσίμπημα ενός φιδιού
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;
» O «νόμος των ομοίων» μπορεί να θεραπεύσει
» To τσίμπημα ποιάς αράχνης προκαλεί 4 ώρες στύση;
» Τα 4 στάδια στη ζωή ενός άντρα
» Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥ (1969)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. :: Ιατρικά-
Μετάβαση σε: