agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Tess- ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΗ (1979) Cryptload file Τρι 27 Μαρ 2012, 21:23 | |
| [color=darkredTess-Γλυκιά μου Ξαδέλφη (1979)
Ενσ.ελλ.υπότιτλοι[/color]
Genre:Drama | Romance
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Aπό το μυθιστόρημα του Τόμας Χάρντι "Tess of the D΄ Urbervilles"
Director:Roman Polanski
Writers:Gerard Brach-Roman Polanski
Cast:Nastassja Kinski,Peter Firth,Leigh Lawson,John Collin,Rosemary Martin,Carolyn Pickles,Richard Pearson,David Markham,Pascale de Boysson,Suzanna Hamilton......
Plot:Στην Αγγλία του 19ου αιώνα ένας χωρικός ονόματι John Durbeyfield, ανακαλύπτει πως κατάγεται από μια οικογένεια ευγενών, τους τους d’ Urberville. Στέλνει τη μεγαλύτερη κόρη του, Tess να ζήσει με τον Alec d’ Urbeville, έναν πλούσιο ξάδελφο. Γρήγορα θα φανεί πως το περίφημο επίθετο είχε αγοραστεί από τον πατέρα του Alec. Η Tess αποπλανάτε από τον Alec και φέρνει στον κόσμο ένα παιδί που πεθαίνει σε βρεφική ηλικία. Προσπαθώντας να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, γνωρίζει το γιο του ιερέα, τον Angel Clare.
AVI File Details
Name.........: Tess .avi Filesize.....: 1,573 MB Runtime......: 02:44:02 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Tess- ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΗ (1979) Cryptload file Τρι 27 Μαρ 2012, 23:52 | |
| | |
|