agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Farinelli (1994) DvdRip-ΕΝΣΩΜ.ΕΛΛΗΝ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Δευ 26 Μαρ 2012, 21:05 | |
| Farinelli (1994) Ενσωμ.ελληνικοί υπότιτλοι
Genre:Biography/Drama
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Producer:Vera Belmont Director: Gerard Corbiau Writers: Andree Corbiau , Gerard Corbiau (original scenario) Music: Johann Adolf Hasse,Nicola Porpora,Ewa Malas-Godlewska,Derek Lee Ragin Stars:Stefano Dionisi, Enrico Lo Verso,Elsa Zylberstein,Caroline Cellier....
Plot:Βιογραφική ταινία για τη ζωή και την καριέρα του Farinelli, που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους castrato τραγουδιστές όλων των εποχών Τώρα, σε περίπτωση που δεν έχετε μαντέψει ακόμα, castrato είναι ένας άνθρωπος που έχει ευνουχιστει κι αν αυτό γίνεται πριν από την έναρξη της εφηβείας, η φωνή θα διατηρήσει ορισμένες φορές την καθαροτητα και υψηλότητά της. AVI File Details
Name.........: Farinelli.avi Filesize.....: 1,017 MB Runtime......: 01:46:07 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1205 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
Pass:agel59
1η δημοσίευση 3 Febr.2011, 05:26 by agellikh1 JAC(AID)-ELLI...-H.M.F Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Σαβ 27 Ιουν 2015, 19:46, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Farinelli (1994) DvdRip-ΕΝΣΩΜ.ΕΛΛΗΝ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Τρι 27 Μαρ 2012, 11:08 | |
| | |
|