agellikh1 Uploaders
| Θέμα: AΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ (1971) Cryptload File Σαβ 24 Μαρ 2012, 20:53 | |
| Aδελφια Μου Αλητες Πουλια-Κοινωνική (1971)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σκηνοθεσία:Οδ.Κωστελλέτος Σενάριο:Ηλ.Λυμπερόπουλος Μουσική: Κ.Καπνίσης Ηθοποιοί: Τ.Βοσκόπουλος,Δ.Σιτζάνη,Αν.Βλάχος,Τ.Καζιάνη,Λ.Διανέλος, Β.Ανδρονίδης κ.α
Περίληψη:Undeground δεν θυμίζει πάντως….Απλά δείτε το!!!!!
Oλοι οι τσιγγάνοι, πενθούν τον χαμό του αρχηγού της φυλής τους, του Ζίγκο. Αμέσως, μετά, γιορτάζουν την απόκτηση του νέου τους αρχηγού, του γιου του νεκρού, Βαντάρ. Μια τυχαία συνάντηση του Βαντάρ με τη Μάιρα, μια όμορφη τσιγγάνα, σηματοδοτεί την αρχή ενός φλογερού δεσμού χωρίς όρια. Όμως, με τη Μάιρα είναι ερωτευμένος και ένας άλλος τσιγγάνος, ο Καρατζάη, που θέλει να την κάνει γυναίκα του.
Base Type:Αvi File Size: 640 MB PlayTime: 1:40:51 Number of Audio Streams:1 VideoCodec: Xvid Video Width(pixels): 640 Frame Height (pixels):480 VideoFrameRate: 25.000 VideoFrame Count: 151268 Audio Codec: "AC3"-0055 MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate(kbps): 128 Audio Bitrate Type ("CBR" or "VBR"): CBR Audio Channel : 2 Audio Sample Rate (Hz): 44100 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: AΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑ (1971) Cryptload File Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:24 | |
| | |
|