agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΕΞΙΛΕΩΣΗ (1962) Σαβ 24 Μαρ 2012, 20:04 | |
| Εξιλέωση (1965) Δραματική [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Παραγωγή:Attika films Σκηνοθεσία:Οδυσσέας Κωστελέτος Σενάριο: Γιώργος Ολύμπιος Μουσική επιμέλεια:Χρήστος Μουραμπάς Τραγούδι:Δούκισσα Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βίκυ Μοσχολιού Πάνος Τζανετής Σπύρος Ζαγοραίος.. Ηθοποιοί: Μάρθα Βούρτση , Γιώργος Καμπανέλλης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος , Μαλαίνα Ανουσάκη , Περικλής Χριστοφορίδης , Νάσος Κεδράκας , Κία Μπόζου , Γιώργος Λουκάκης , Γιώργος Ολύμπιος, Τάσος Γιαννόπουλος, Ρένα Κρέστα, Σπύρος Πάντζας Υπόθεση:Ο Πάνος,γιός ενός πλούσιου και σκληρού βιομήχανου, είναι ερωτευμένος με μια φτωχή κοπέλα,την Ελένη,αλλά ο πατέρας του δεν συναινεί σ΄αυτόν το γάμο και συνεχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Ωστόσο ενας παλιός φίλος του θα τον κάνει να καταλάβει το λάθος του AVI File Details Name.........: Exilewsh.avi Filesize.....: 963 MB Runtime......: 1:30:47 Video Codec..: DivX 5 Video Bitrate: 1249kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) Audio Bitrate: 224kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Pass:agel591η δημοσίευση2Feb.2008,09:27 by agellikh1 GF-CWΓια οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Σαβ 07 Φεβ 2015, 20:42, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΕΞΙΛΕΩΣΗ (1962) Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:29 | |
| | |
|