agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΠΟΛIΤΙΚΗ ΚΟΥΖIΝΑ(2003) Παρ 23 Μαρ 2012, 22:09 | |
| Πολίτικη Κουζίνα (2003) Κοινωνική
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή:Village Roadshow Productions Hellas, 2003 Σκηνοθεσία-Σενάριο:Τάσος Μπουλμέτης Μουσική:Ευανθία Ρεμπούτσικα Hθοποιοί:Γιώργος Χωραφας, Ιεροκλής Μιχαηλιδης, Ρενια Λουϊζιδου, Στέλιος Μαϊνας, Ταμερ Καρανταλ, Μπασακ Κοκλουκαγια, Τασος Μπαντης, Οδυσσεας Παπασπηλιοπουλος, Μαρκος Οσσε, Θοδωρος Εξαρχος, Κακια Παναγιωτου, Κωνσταντινα Μιχαηλιδου, Θεμις Πανου, Ερση Μαλικενζου, Μαρινα Καλογηρου, Μιχαλης Γιαννατος, Ηλιας Ζερβος, Αθηνοδωρος Προυσαλης .... Υπόθεση:Πρόκειται για την ιστορία του Φάνη Ιακωβίδη, ενός γοητευτικού σαραντάρη καθηγητή αστροφυσικής με μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική. Με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψη του παππού του από την Κωνσταντινούπολη και μέσα από την προετοιμασία του φαγητού, ο Φάνης μας ταξιδεύει πίσω στα παιδικά του χρόνια και τον πρώτο του έρωτα….
Διακρισεις:
8 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (1ο βραβείο ταινίας μυθοπλασίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, φωτογραφίας, σκηνογραφίας, μουσικής, ήχου, μοντάζ). Βραβείο κοινού Dewar’ s καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Βραβεύτηκε από τους κριτικούς του περιοδικού Variety σαν μία από τις δέκα καλύτερες ευρωπαϊκές ταινίες της χρονιάς. Ειδικό βραβείο τεχνικής αρτιότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Συμμετοχή στα Φεστιβάλ: Tribecca, Palic, Karlovy Vary, Φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στην Αυστραλία, Valladolid, Hoffer, Dijon, Palm Springs, Bangkok AVI File Details Name.........: Politikh koyzina.avi Filesize.....: 1,037,136,330 Runtime......: 1:43:08 Video Codec..: DivX 4.0 Video Bitrate: 1200 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Pass:agel59 1η δημοσιευση 11ug.2009 ,07:33, by agellikh GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε.......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Σαβ 27 Δεκ 2014, 23:44, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΠΟΛIΤΙΚΗ ΚΟΥΖIΝΑ(2003) Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:45 | |
| | |
|