agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ (1970)Cryptload file Παρ 23 Μαρ 2012, 20:23 | |
| Η θεία μου η χίπισσα –Kωμωδία (1970)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Φίνος Φιλμ Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Μουσική: Μίμης Πλέσσας Τραγούδι: Γιάννης Πουλόπουλος, Ρένα Κουμιώτη, Δημήτρης Τάμποσης, Δάκης Χορογραφία: Φώτης Μεταξόπουλος Χορεύουν: Φώτης Μεταξόπουλος, Φοντάνα και το μπαλέτο τους
Ηθοποιοί: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Τσιβιλίκας, Πόπη Άλβα, Μαρία Μαρτίκα κ.α. Περίληψη:Μια μεσόκοπη γυναίκα εργάζεται ως καθαρίστρια για να σπουδάζει την κόρη της στο εξωτερικό. Όταν μαθαίνει πως η κόρη της έρχεται ξαφνικά να την επισκεφτεί, πανικοβάλλεται, αλλά ένας πλούσιος νεαρός γνωστός της, ένοικος του ξενοδοχείου στο οποίο εργάζεται, τη βοηθάει να παραστήσει την πλούσια. Ερχόμενη όμως η κόρη της διαπιστώνει πως δεν είναι όπως την περιμένει, αλλά είναι μια χίπισσα της εποχής, η οποία παρατάει τον χίπι αγαπημένο της και τα φτιάχνει με τον πλούσιο νεαρό, ενώ η πρώην καθαρίστρια παντρεύεται τον πλούσιο πατέρα του πρώην αγαπημένου της κόρης της
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΟΔΗΓΙΕΣ CRYPTLOAD ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ FREE & PREMIUM MEMBERS
- Κώδικας:
-
https://rapidshare.com/files/3887100571/Cryptload.docx
Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.
| |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ (1970)Cryptload file Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:03 | |
| | |
|