agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΗΔΕΝ(1949)DvdRip Παρ 23 Μαρ 2012, 19:06 | |
| Διαγωγή μηδέν(1949) Κωμωδία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παραγωγή: Ανζερβός Σκηνοθεσία: Μ. Γαζιάδης- Γ. Φιλίππου Σενάριο:Δημήτρης Γιαννουκάκης Μουσική:Νικι Γιάκοβλεφ
Ηθοποιοί:Έλλη Λαμπέτη,Λάμπρος Κωνσταντάρας,Ντίνος Ηλιόπουλος,Φραγκίσκος Μανέλλης , Δήμος Σταρένιος,
Υπόθεση: Ο έρωτας του καθηγητή Πλάτωνα Παπαδάκη για την μαθήτριά του Μπιλιώ, αναστατώνει το Φώτη που είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί της, την διευθύντρια Μελπομένη που είναι ερωτευμένη με τον Πλάτωνα, τον Πρόεδρο του χωριού και πατέρα της Μπιλιώς και γενικά όλη την κοινωνία του χωριού Κοντοσκάλι. Αποφασίζουν να διώξουν τον ερωτύλο καθηγητή και να ζητήσουν από τον βουλευτή της περιοχής Επαμεινώνδα Ρουσφέτη, να στείλει μια γυναίκα στη θέση του, για να μην υπάρξουν άλλα έκτροπα
* Ο Ντ.Ηλιόπουλος σε μια καταπληκτική εμφάνιση "τραβεστί " της εποχής εκείνης.
AVI File Details
Name.........: Diagwgh Mhden.avi Filesize.....: 769 MB Runtime......: 01:20:12 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1204 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 18 Jul 2007- 14:00 by agellikh1GF-CW-H.M.F Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Κυρ 24 Μάης 2015, 10:43, 1 φορά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΗΔΕΝ(1949)DvdRip Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:07 | |
| | |
|
ahnte Members
| Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΗΔΕΝ(1949)DvdRip Κυρ 01 Απρ 2012, 23:13 | |
| | |
|