agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (1966) Παρ 23 Μαρ 2012, 18:16 | |
| Ολοι οι άντρες είναι ίδιοι (1966) Κωμωδία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Από το θεατρικό έργο του Γρ.Ξενόπουλου "Πειρασμός"
Παραγωγή: ΑφοιΚουρουνιωτη Σκηνοθεσία-Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος Μουσική:Γ.Σπανός
Ηθοποιοί: Αννα Φόνσου, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιάννης Βογιατζής,Δ.Παπαγιαννόπουλος, Μ.Κρεββατά,Μέλπω Ζαρόκωστα,Χρ.Δοξαράς.....
Υπόθεση: Ξεσηκώνει θύελλα στις τάξεις των ανδρών, διαταράσσει ανεπανόρθωτα με τα καμώματά της την οικογενειακή γαλήνη. Και όμως η Καλλιόπη είναι μόνο μια απλή υπηρέτρια! Πώς τα καταφέρνει; Την απάντηση ίσως είναι καλύτερα να δώσουν οι άνδρες: Ο Γιώργος, ο Κρίτωνας, ο Νίκος, ο Κοσμάς και αρκετά ακόμη θύματα της ομορφιάς της.
AVI File Details
Name.........: Oloi oi antres einai idioi.avi Filesize.....: 905 MB Runtime......: 01:25:18 Video Codec..: DivX 5.0 Video Bitrate: 1253 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
Pass:agel59 1η δημοσίευση 30 Aug 2007, 17:51 by agellikh1GF Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Δευ 18 Μάης 2015, 18:06, 3 φορές συνολικά | |
|
passionata Admin
| Θέμα: Απ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (1966) Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:19 | |
| | |
|
petrostravazis Members
| Θέμα: Απ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (1966) Δευ 02 Απρ 2012, 14:33 | |
| poio einai to link pou vazo sto cryptload gia na katevaso tin tainia;;;;;;;;; | |
|
petrostravazis Members
| Θέμα: Απ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (1966) Δευ 02 Απρ 2012, 14:34 | |
| aaaa ok thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|