agellikh1 Uploaders
| Θέμα: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ(2001)Cryptload file Πεμ 22 Μαρ 2012, 19:02 | |
| Ο Καλυτερός μου Φίλος-Κωμωδία(2001)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2001
Παραγωγή: FilmNet, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Διονύσης Σαμιώτης Σκηνοθεσία:Λάκης Λαζόπουλος- Γιώργος Λάνθιμος Σενάριο: Λάκης Λαζόπουλος Μουσική: XAXAKES
Ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Βέρα Κρούσκα, Σπύρος Καλογήρου, Μαρία Καβογιάννη, Γεράσιμος Γενατάς, Γιάννης Μποσταντζόγλου.......
Περίληψη:Ο Κωνσταντίνος με τον Αλέκο είναι φίλοι από παλιά. Ο Κωνσταντίνος κερδίζει ένα ταξίδι bonus από την ασφαλιστική εταιρία που δουλεύει μαζί με τον Αλέκο , για το Παρίσι. Χάνει το αεροπλάνο και όταν επιστρέφει βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέαμα. Ο καλύτερος του φίλος είναι στο κρεβάτι μαζί με την γυναίκα του. Από κει ξεκινά η ιστορία που διαδραματίζεται σε 5 κινηματογραφικές μέρες με απρόοπτα, ανατροπές και μια απίστευτη κατάληξη αυτής της ιστορίας.
AVI File Details
Name.........: O Kaliteros moy filos.avi Filesize.....: 958 MB Runtime......: 01:40:05 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1202 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
ΟΔΗΓΙΕΣ CRYPTLOAD ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ FREE & PREMIUM MEMBERS
- Κώδικας:
-
https://rapidshare.com/files/3887100571/Cryptload.docx
Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.
| |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ(2001)Cryptload file Παρ 23 Μαρ 2012, 13:43 | |
| | |
|