agellikh1 Uploaders
| Θέμα: ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (1961) Πεμ 22 Μαρ 2012, 18:54 | |
| Αλίμονο στους νέους (1961) Κωμωδία Διασκευή του γνωστού μύθου του Φάουστ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παραγωγή: Καραγιάνης-Καρατζόπουλος
Σκηνοθέσια: Αλέκος Σακελλάριος Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος - Χρ.Γιαννακόπουλος Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Ηθοποιοί: Δημήτρης Χορν, Μάρω Κοντού, Σμάρω Στεφανίδου, Ανδρέας Ντούζος, Γ.Βελέντζας,Ντ.Καρύδης,Ν.Φέρμας,Ε.Ευαγγελίδου κ.α
Υπόθεση:Με αντάλλαγμα την ίδια του τη ψυχή ο Ανδρέας, ένας ρομαντικός και ηλικιωμένος κύριος, γίνεται ξανά νέος και προσπαθεί να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Ρίτας, μιας φτωχής και νέας γυναίκας, την οποία πάντα ποθούσε αλλά δίσταζε να πλησιάσει εξαιτίας της ηλικίας του. Σύντομα θα καταλάβει πως τα νιάτα από μόνα τους δεν αρκούν για να κάνουν κάποιον ευτυχισμένο. Έτσι, δεν θα διστάσει να προικίσει την Ρίτα ώστε να μπορέσει να ευτυχήσει δίπλα στον αγαπημένο της Μανώλη, έναν επίσης φτωχό νέο. AVI File Details
Name.........:Allimono stoyw neoys.avi Filesize.....:940 MB Runtime......:1:28:39 Video Codec..:DivX5 Video Bitrate:1250 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:224 kb/s (112/ch, stereo) CBR Frame Size...:720x576 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Pass:agel59 1η δημοσίευση 29 Sep 2007, 08:36 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την agellikh1 στις Τετ 22 Απρ 2015, 18:44, 1 φορά | |
|
ROOT ADMIN Root Admin
| Θέμα: Απ: ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (1961) Παρ 23 Μαρ 2012, 13:45 | |
| | |
|