Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΛΙΤΣΑ - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΛΙΤΣΑ - Δισκογραφία   Τρι 13 Φεβ 2018, 08:39

Γιαγκούση Λίτσα - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λίτσα Γιαγκούση - 1993 - Λέω μήπως λέω (Mp3-320)
Λίτσα Γιαγκούση - 1995 - Συνέχεια (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 1997 - Σίγουρα (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 1997 - Μεγάλες Επιτυχίες
Λίτσα Γιαγκούση - 1998 - Απιστία (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 1998 - Κακές Συνήθειες (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 2000 - Και στο εξής (Mp3-320)
Λίτσα Γιαγκούση - 2001 - Όταν μια Γυναίκα
Λίτσα Γιαγκούση - 2001 - Πάρα πολύ (Mp3-320)
Λίτσα Γιαγκούση - 2001 - Φύλο ασθενές (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 2002 - Όταν Μια Γυναίκα - Όλες Οι Μεγάλες Επιτυχίες (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 2003 - Άκου (Mp3+Flac)
Λίτσα Γιαγκούση - 2004 - Πω πω πω! (Mp3-320)
Λίτσα Γιαγκούση - 2005 - Ανεξίτηλα σημάδια (Mp3+Flac)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΛΙΤΣΑ - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: