Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ - Δισκογραφία   Δευ 12 Φεβ 2018, 22:40

Αρβανίτη Σοφία - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αρβανίτη Σοφία - 1988 - Τ΄όνομα μου είναι Σοφία
Αρβανίτη Σοφία - 1990 - Μη μου μιλάς για καλοκαίρια (320 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 1992 - Παράφορα (192 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 1993 - Ζωή σαν πορτοκάλι
Αρβανίτη Σοφία - 1994 - Στον αέρα (192 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 1995 - Η αγάπη τα πάντα νικάει (192 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 1996 - Καινούρια μέρα (192 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 1997 - Χορέψτε με τη Σοφία (Mp3+Flac)
Αρβανίτη Σοφία - 1998 - Κόκκινη κλωστή
Αρβανίτη Σοφία - 2000 - Συμπτωματικά (Mp3+Flac)
Αρβανίτη Σοφία - 2002 - Δύναμη
Αρβανίτη Σοφία - 2009 - Χωρίς Retouche (320 kbps)
Αρβανίτη Σοφία - 2017 - Αλαβαρντάχαλα (320 kbps)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Radioactive
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ - Δισκογραφία   Τετ 20 Ιουν 2018, 09:14

teleio! thanks!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djgeo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ - Δισκογραφία   Κυρ 08 Ιουλ 2018, 08:01

thankssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: