Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 11 Αυγ 2011, 23:00

Γκολές Μπάμπης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1982-Τσάρκα στα παλιά
1983-Ρεμπέτικη ρομάντζα
1984-Εξωτικές καντάδες
1985-Ρεμπέτικες καντάδες
1987-Τι θα γίνω εγώ χωρίς εσένα
1988-Γκολές 6
1989-Γκολές 7
1990-Η συνέχεια στο Ρεμπέτικο
1991-Στο ταξίμι
1992-Το 10 το καλό
1993-Μια ζωή Ρεμπέτικα
1993-Ρεμπέτικα & καντάδες
1995-Παλιό μεράκι
1997-Πίνω και μεθώ
1999-Ρεμπέτικα ντουέτα
2000.Εγώ Ρεμπέτης ήμουνα
2000-Της Γερακίνας γιος
2001-Τα Ρεμπέτικα της εργατιάς
2002-Μου ΄φαγες τα δαχτυλίδια (2 Cds)
2003-Βαδίζω και παραμιλώ (2 Cds)
2004-Άρχισαν τα όργανα (2 Cds)
2006-14 Μεγάλα τραγούδια
2008-Φτωχόπαιδο με γνώρισες
2009-Όμορφα κι όχι λησμονημένα


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 20:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kkisso
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 20 Αυγ 2011, 23:40

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
artinos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 04 Σεπ 2011, 05:34

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dpantzak
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 20 Ιαν 2012, 00:10

Ευχαριστώ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
michalis61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 08 Φεβ 2012, 11:53

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lekatis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 08 Μαρ 2012, 01:54

:Α: 1-1 :Α:

Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ai8aia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 16 Μαρ 2012, 11:07

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 19 Απρ 2012, 01:29

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:56

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΑΧΙΛΛΕΑΣ57
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 13 Φεβ 2013, 14:17

:Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
baggelismanolis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 16 Φεβ 2013, 09:20

1-1 :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cherry101
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 11 Μάης 2013, 22:37

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ARIDIMI
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 30 Σεπ 2014, 23:42

THANKSSSSSSSSSSSSSS
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
santonia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 08 Φεβ 2015, 03:50

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
koskal
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 26 Μάης 2015, 03:46

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
trodis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 21 Νοε 2017, 03:49

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: