Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 05 Αυγ 2011, 10:40

Ελπίδα - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1973-Ελπίδα
1975-Κοίτα το φως
1976-Άλλη μια μέρα
1977-Αγάπα με για να υπάρχω (Συμμετοχή)
1978-Μπορεί
1978-Αγαπημένη (Συμμετοχή)
1979-Ελπίδα
1979-Τα ωραιότερα τραγούδια μου
1981-Με την Ελπίδα
1982-Μακρινή γειτονιά
1983-Με λόγια απλά
1987-Flash
1988-16 από τα ωραιότερα τραγούδια μου
1989-Έλα να παίξουμε
1990-Τραγουδώντας τις εποχές 10
1990-Σελίδα 16
1992-Το παλιό να λέγεται
1994-Μες τη νύχτα χάθηκα
1994-Τα ωραιότερα μου τραγούδια
1995-Το λάθος και το πάθος
1998-Οι Επιτυχίες μου
1998-Στη ντισκοτέκ
2007-Με τραγούδια και λόγια

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 19:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kiriakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 06 Αυγ 2011, 04:58

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kkisso
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 20 Αυγ 2011, 23:48

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bbgiorgos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 19 Δεκ 2011, 11:18

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :Β: :Β: :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
RADAMANTHIS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 19 Δεκ 2011, 12:16

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
klant
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 22 Ιαν 2012, 04:06

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djsavvasdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 23 Ιαν 2012, 07:16

eyxaristo poly! ! !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djsavvasdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 23 Ιαν 2012, 07:17

eyxaristo poly! ! !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djchristos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 24 Ιαν 2012, 12:27

1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
entara2
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 29 Ιαν 2012, 02:40

TYYYYYYYYYYYYYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
chrislef11
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 03 Φεβ 2012, 02:41

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 03 Φεβ 2012, 08:30

1-1 1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mbox
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 21 Φεβ 2012, 15:40

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mikepao
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 30 Απρ 2012, 23:37

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djsavvasdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 03 Μάης 2012, 06:29

eyxaristo poly! ! !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 08 Ιουλ 2012, 06:26

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:26

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
keras
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 27 Σεπ 2012, 11:17

poly kalo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
VPAPAD80
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 29 Οκτ 2012, 05:47

Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
salivan
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 29 Οκτ 2012, 06:19

thanks for all
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikmarx
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 16 Δεκ 2012, 00:37

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 15 Μάης 2013, 02:34

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djhaji
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 13 Ιαν 2015, 18:03

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ktsioulis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 07 Ιαν 2016, 13:21

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kontel
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 28 Ιουλ 2017, 10:47

ΟΚ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: