Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Παρ 05 Αυγ 2011, 10:31

Γαβαλάς Πάνος - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1966-Οι Γλάροι
1967-Η πόρτα ανοίγει
1967-Τραγουδά Πάνο Γαβαλά
1968-Κεχριμπαρένιες χάντρες
1968-Πενιές καημοί και όνειρα
1970-Μια φορά μονάχα ζούμε
1970-Πάνος Γαβαλάς
1970-Πήρε φωτιά μια καρδιά
1971-Σήμερον σ΄ αυτόν τον δίσκο
1971-Στο καπηλειό στο Πέραμα
1975-Σεμνά και ταπεινά
1976-Οι Επιτυχίες μου
1976-Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα
1977-14 Χρυσές Επιτυχίες
1977-Λαϊκές συγκινήσεις
1978-Τα Καλύτερα μου τραγούδια
1982-Αξέχαστες Επιτυχίες
1982-Μιά περιπέτεια
1983-Αξέχαστες Επιτυχίες 2
1984-Είναι ώρα για αγκαλιά
1984-Η Χρυσή εποχή 1954-1961 Νο 1
1984-Η Χρυσή εποχή 1954-1961 Νο 2
1985-Η Χρυσή εποχή 1954-1961 Νο 5
1985-Η Χρυσή εποχή 1954-1961 Νο 15
1986-Μια ανάσα
1987-Λαμπράκη-Δυο δυο
1989-Τραγουδώντας τις εποχές 2
1991-Οι Μεγάλες Επιτυχίες
1992-Αγγελόπουλος-Μαζί
1993-Συγχαρητήρια
1994-Από τους θησαυρούς των 45 στροφών
1994-Δισκογραφία Τσιτσάνη 8 (Πάνου - Γαβαλάς)
1994-Λαϊκές συγκινήσεις-Μια περιπέτεια
1995-Επιτυχίες από τις 45 στροφές Νο 1
1996-Επιτυχίες από τις 45 στροφές Νο 2
1995-Τα πορτραίτα της Μίνως ΕΜΙ-15
1996-Τραγούδια Από Τις 45 Στροφές
1996-Μεγάλες Επιτυχίες
1997-Τραγούδια Από Τις 45 Στροφές Νο 2
1997-Έτσι είναι πάντα μ΄ ένα Αντίο
1998-Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού
1998-Τραγούδια Από Τις 45 Στροφές Νο 3
1999-Πάλι με χαράματα
2000-Τραγούδια Από Τις 45 Στροφές Νο 4
2001-18 Μεγάλες Επιτυχίες
2002-Μεγάλοι Έλληνες Ερμηνευτές Νο 3
2003-22 Μεγάλες Επιτυχίες
2005-Κάθε καημός και δάκρυ
2006-14 Μεγάλα τραγούδια
2006-Ανθολογία - 1926-1988 (4 Cd)
2007-Από τις 78 στροφές (1954 - 1960) (4 Cd)
2008-Αναπολώντας τα παλιά
2009-Το Ελληνικό τραγούδι Νο 11

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 19:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ai8aia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Τρι 09 Αυγ 2011, 08:52

Eyxaristv
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
spithass
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Παρ 12 Αυγ 2011, 23:55

SE EYXARISTO POLY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mpakisx
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Σαβ 13 Αυγ 2011, 14:29

eyxaristo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kkisso
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Σαβ 20 Αυγ 2011, 23:28

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
MPETONOKARFO
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Παρ 11 Νοε 2011, 02:56

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katerina scorpions
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Παρ 13 Ιαν 2012, 07:02

ευχαριστω πολυ !!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
savvaschr
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Κυρ 05 Φεβ 2012, 00:54

Ευχαριστω πολυ !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
majestic
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 06 Φεβ 2012, 02:58

:Β: :roll: :roll:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NALAGHS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Σαβ 18 Φεβ 2012, 14:35

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Yasoo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Κυρ 19 Φεβ 2012, 11:31

thank you
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ecosmo79
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Πεμ 23 Φεβ 2012, 07:59

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marintai
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Κυρ 18 Μαρ 2012, 16:17

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rebetis1933
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 26 Μαρ 2012, 00:01

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Πεμ 19 Απρ 2012, 01:26

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sparti80
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Κυρ 13 Μάης 2012, 09:10

tha efxaristo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Κυρ 05 Αυγ 2012, 03:21

TYYYYYYYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 03 Σεπ 2012, 08:17

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
baggelismanolis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 03 Σεπ 2012, 09:24

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
simonacorina
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Τρι 11 Σεπ 2012, 08:05

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
araxni
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Σαβ 15 Σεπ 2012, 09:08

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jagruys
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 29 Οκτ 2012, 07:24

Ευχαριστώ!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Δευ 10 Δεκ 2012, 08:13

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dionisis_zante
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Πεμ 23 Ιαν 2014, 00:59

ευχαριστώ!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nliontis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Σαβ 23 Ιαν 2016, 03:00

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ    Παρ 18 Μάης 2018, 00:27

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: