Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Microsoft Office 2010 SP2 Professional Plus / Standard 14.0.7173.5000 [x64 x86]

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
OGIEN
Uploaders
Uploaders
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Microsoft Office 2010 SP2 Professional Plus / Standard 14.0.7173.5000 [x64 x86]   Παρ 14 Οκτ 2016, 15:56[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Microsoft Office 2010 η πιο δημοφιλής σουίτα γραφείου για υπολογιστές κινητά τηλέφωνα και τα προγράμματα περιήγησης συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σήμερα και τις ευκαιρίες που μπορεί να απαιτηθούν στο μέλλον. Η λήψη του Microsoft Office 2010 μπορείτε με βεβαιότητα να αναλάβει την πρόκληση της σημερινής οικονομικής κατάστασης δεν παραβλέπεται από τις απαραίτητες για την επιτυχία στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών παράγοντες.

Για τις τακτικές τους εργαζόμενους είναι η ικανότητά του να εκτελεί τις καθημερινές εργασίες πιο γρήγορα πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική ανεξάρτητα από το αν είναι στο δρόμο ή στο γραφείο που εργάζονται μόνα τους ή σε μια ομάδα. Για επαγγελματίες αυτό είναι η πρόσβαση σε μια σειρά έξυπνων εργαλείων που χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ενσωμάτωσης στο περιβάλλον με βελτιωμένη ασφάλεια και οι εργασίες για τον υπάρχοντα εξοπλισμό διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και όχι τον προϋπολογισμό.

Microsoft Office Professional Plus 2010 SP2 μία από τις καλύτερες ομάδες του λογισμικού γραφείου για υπολογιστές προγράμματα περιήγησης και τηλέφωνα. Αυτό το πακέτο έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από πολλούς σήμερα και μερικά μπορεί να είναι χρήσιμη στο μέλλον. Με αυτό το κιτ μπορείτε να πάρετε με επιτυχία την πρόκληση της σημερινής οικονομικής κατάστασης. και δεν πρέπει να χάσετε τους παράγοντες για την επιτυχία στον τομέα της πληροφορικής. Τακτική εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά εργάζονται μόνοι ή σε μια ομάδα στο δρόμο ή στο γραφείο. επαγγελματίες να το πάρει μια σειρά έξυπνων εφαρμογών εύκολα να ενσωματωθούν στο σύστημα με βελτιωμένη ασφάλεια και οι εργασίες για τον υπάρχοντα εξοπλισμό διασφαλίζοντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το πακέτο του Microsoft Office Professional Plus 2010
Microsoft Excel 2010
Microsoft Outlook 2010
Microsoft PowerPoint 2010
Microsoft Word 2010
Microsoft Access 2010
Microsoft InfoPath 2010
Microsoft Publisher 2010
Η Microsoft OneNote2010
Microsoft SharePoint Workspace 2010
εφαρμογές του Microsoft Office για το Web
Microsoft Visio Premium
Microsoft Project Pro

Περισσότερο
Microsoft Word 2010 - νέα έκδοση του επεξεργαστή κειμένου με προηγμένα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε έγγραφα. Υποστηρίξτε το συνέγραψε την επεξεργασία εγγράφων μορφοποίηση με OfficeArt ενισχυμένη δυνατότητες αναζήτησης και πλοήγησης.

Microsoft Excel 2010 - ένα δυναμικό επιχειρηματικό εργαλείο για να κάνουν τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάλυσης των διαθέσιμων δεδομένων με προηγμένα εργαλεία και δυνατότητες. Excel 2010 σας επιτρέπει να υπολογίσετε μια ποικιλία από επιλογές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και να τα παρουσιάσει σε μια βολική και εύκολα αναγνώσιμη μορφή με πλούσια εργαλεία απεικόνισης.

Microsoft PowerPoint 2010
- Ένα ισχυρό πρόγραμμα για τη δημιουργία παρουσιάσεων συμπεριλαμβανομένων των φορητών με προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης υποστηρίζει animation ήχου και βίντεο - ακόμα και σε υψηλή ανάλυση.
Microsoft Outlook 2010 - πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εκτεταμένη σειρά από νέα εργαλεία υποστήριξη για διάφορες υπηρεσίες Web και τα κοινωνικά δίκτυα.

Microsoft Publisher 2010 - εύκολο στη χρήση βοηθητικό πρόγραμμα για τη δημιουργία και και το σχηματισμό των υλικών μάρκετινγκ και δημοσιεύσεις επαγγελματικής ποιότητας εκτύπωση και διανομή μέσω ταχυδρομείου. Βελτιωμένη διεπαφή χρήστη επεξεργασία φωτογραφιών την πλοήγηση μέσα στο έγγραφο.

Microsoft Access 2010 - μια βελτιωμένη έκδοση της βάσης δεδομένων με βελτιωμένη λογική του προγραμματισμού η ενσωμάτωση με τον κατάλογο επιχειρηματικών δεδομένων (BDC Business Data Catalog) 25 ποιότητας πρότυπα.

Η Microsoft Communicator - απλό interface διαισθητική χρήστη με πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας μια ενιαία ταυτότητα για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας (email τηλεειδοποίησης Internet φωνή συνέδριο) με την ένδειξη του συνδρομητή τη διανομή δυνατότητα των εγγράφων και των σχεδίων συνέδρια.

Microsoft SharePoint Workspace 2010 - αντικαθιστά το βοηθητικό πρόγραμμα του Office Groove 2007 SharePoint Workspace είναι ένα λογισμικό πελάτη για την αποτελεσματική SharePoint Online και offline πρόσβασης περιεχομένου η αποδοχή της ανάπτυξης στο PC του SharePoint χρήστη γρήγορο αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ του υπολογιστή και των τόπων του SharePoint τοπικής πρόσβασης στο SharePoint περιεχομένου μέσω το Windows Desktop Search.

Η Microsoft InfoPath 2010 - Παράρτημα δημιουργία πλούσιων και δυναμικές φόρμες για τη διαχείριση των πληροφοριών διανομή και σε εταιρικό περιβάλλον.

Η Microsoft OneNote 2010 - το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη Fluent βελτιωμένη πλοήγηση νέα οργανωτικά εργαλεία για να εξασφαλιστεί ότι όλες οι σημειώσεις οι ιδέες και οι σκέψεις δεν χάνονται οργανώθηκαν και εύκολα προσβάσιμο. OneNote 2010 στηρίζει την κοινή πολλαπλή πρόσβαση των χρηστών και τον έλεγχο έκδοσης.

Σημαντικές ενημερώσεις που θεσπίστηκε με το Microsoft Office 2010 Service Pack 2
Excel 2010 SP2

Βελτιώνει τη συνολική σταθερότητα απόδοση και συμβατότητα με τις άλλες εκδόσεις του Excel. Για μια πιο λεπτομερή κατάλογο των συγκεκριμένων ζητημάτων που επιδιορθώνει το Service Pack μπορείτε να κατεβάσετε μια έκδοση του βιβλίου εργασίας που είναι διαθέσιμες κάτω.
Διορθώνει ζητήματα στα οποία η απόδοση του Excel μειώνεται και το Excel Μεγέθη αρχείων γίνονται μεγαλύτερα όταν επιπλέον ενσωματωμένο στυλ αντιγράφονται κατά τη διάρκεια της επικάλυψης των δεδομένων μεταξύ διαφορετικών περιπτώσεων Excel.
Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο οι λίστες επικύρωσης δεδομένων που περιέχουν πινακίδες κόμμα () σπασμένα σε .xlsx ή .xlsb αρχείο. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ορίζετε τις τοπικές ρυθμίσεις του χρήστη σε μια θέση που δεν χρησιμοποιεί σημάδια κόμμα () για να διαχωρίσετε τις λίστες. Για παράδειγμα η Γερμανία χρησιμοποιεί ερωτηματικά (?) Για να διαχωρίσετε τις λίστες. Όταν ρυθμίζετε τη Γερμανία ως τη θέση λίστες επικύρωσης δεδομένων που περιέχουν τα κόμματα είναι όλα σπασμένα.
Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο ένα αρχείο .xlsx που δημιουργήθηκε στο Microsoft Office 2013 που περιέχει ένα App δεσμεύεται σε ένα τραπέζι είναι κατεστραμμένο σε σώσει. Επιπλέον ασχολείται με το θέμα στο οποίο όλοι οι Agave τύπων στο φύλλο του βιβλίου εργασίας αφαιρεθεί από το αρχείο.

Outlook 2010 SP2
Διορθώνει το ζήτημα σχετικά με το μέγεθος του μηνύματος ορισμένων μηνυμάτων καιρό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον διορθώνει ένα ζήτημα που προκύπτει όταν εκτελείτε ορθογραφικό έλεγχο πριν σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

PowerPoint 2010 SP2
Βελτιώνει την ποιότητα του βίντεο σε μια παρουσίαση μετά τα βίντεο βελτιστοποιηθεί ή συμπιέζεται από το PowerPoint.
Διορθώνει θέματα που προκύπτουν όταν συν-συγγραφέας μια παρουσίαση με άλλους χρήστες ταυτόχρονα.
Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο Mozilla FireFox διακόπτεται όταν προσπαθείτε να προβάλετε μια παρουσίαση στο PowerPoint Web App σε έναν υπολογιστή Mac που διαθέτει το Microsoft Silverlight 3 ή Silverlight 4 εγκατασταθεί.

Word 2010 SP2
Επιδιορθώνει τα ζητήματα που αφορούν τους σελιδοδείκτες τα πεδία αλλαγές τροχιάς πρότυπα πίνακες αντικείμενο περιτύλιγμα τις επιλογές αυτόματης διόρθωσης και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον καθορίζει γενικά θέματα αξιοπιστίας που παρουσιάζονται όταν δημοσιεύσετε ένα blog εισόδου για το Microsoft SharePoint Server 2013 και Microsoft Office 365 blogs.

Μερικά άλλα χαρακτηριστικά έκδοση
Υπέροχο Autorun άνετη όμορφη και ευέλικτο
Δεν διαφήμιση (Ad-free) έγγραφά σας δεν θα υπογραφεί "επανασυσκευάστε από ocenivanie.doc"
Το βέλτιστο μέγεθος και η ταχύτητα της εγκατάστασης το πρόγραμμα δεν θα απλήρωτος μισή ώρα για να εξασφαλιστεί ότι έχετε πατήσει ένα ζευγάρι των κουμπιών
Η ικανότητα να αποθηκεύουν συνελεύσεις σε άριστη κατάσταση .exe μορφή? ασυμπίεστη (7-zip ή το WinRAR)? σε μορφές .iso και συμπιεσμένα αναλογική .iso .isz
Σε ποιους απευθύνεται ως απλοί χρήστες που χρειάζονται δύο κλικ εγκατάσταση και τους επαγγελματίες που θέλουν να πάρουν από τον εγκαταστάτη όλες τις απαραίτητες
Ίσως το πιο σημαντικό που δημιουργήθηκε με αγάπη
Έτοιμο .η. αρχεία MSP για αθόρυβη εγκατάσταση
Access Excel Word | Excel PowerPoint Word | Excel Word είναι χτισμένο μέσα στο συγκρότημα και είναι στο φάκελο MSP. Για να χρησιμοποιήσετε απλά εκτελέστε την εγκατάσταση και στην καρτέλα "προηγμένα χαρακτηριστικά" στο σημείο της εφαρμογής του αρχείου ρυθμίσεων * .msp για να επιλέξετε το κατάλληλο αρχείο. Για χρήση σε συνδυασμό με τις παραμέτρους σιωπηλή εγκατάσταση κατεβάσει το αρχείο θα πρέπει να μετονομαστεί x86_Invisible_Office.MSP (x64_Invisible_Office.MSP για την έκδοση 64-bit) και αντιγράψτε με την αντικατάσταση στο φάκελο MSP. Παρόμοια επίδραση μπορεί να παραχθεί με το Visio και το Project.

Αλλαγές στην έκδοση 10.2016
Ρωσικά / αγγλικά / της Ουκρανίας καταστατική έκδοση με ενημερώσεις για 14/10/2016 και χωρίς διαφημίσεις!

χαρακτηριστικά Έκδοση
γλώσσες
Microsoft Office 2010 SP2 Professional Plus Ρωσικά Αγγλικά Ουκρανικά

Microsoft Office 2010 SP2 Πρότυπο Ρωσική

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


2 LINK
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
agios033
Members
MembersΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Microsoft Office 2010 SP2 Professional Plus / Standard 14.0.7173.5000 [x64 x86]   Τετ 18 Ιαν 2017, 14:32

eyxaristo poly
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Microsoft Office 2010 SP2 Professional Plus / Standard 14.0.7173.5000 [x64 x86]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: Διάφορα άλλα προγράμματα-
Μετάβαση σε: