Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 06 Μάης 2016, 03:33

Ζαμπέτας Γιώργος - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1963 Bouzouki Bouzouki (Vinyl)
1964 Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι
1966 Viva Zambetas (Vinyl)
1967 Συρτάκι Ζαμπέτας & Σία (CD)
1969 Όταν παίζει ο Ζαμπέτας (Vinyl)
1970 H ιστορία γράφεται με νότες (Vinyl)
1970 Μπουζούκι αγάπη μου Nο 1 (CD)
1971 Nα τι θα πει Ζαμπέτας (CD)
1972 Λεωφόρος Zαμπέτα (CD)
1972 Περιπέτειες (CD)
1973 Μάλιστα κύριε (Vinyl)
1973 Mουσικόραμα Zαμπέτα (Vinyl)
1973 Ο Zαμπέτας παίζει Χατζιδάκι (Vinyl)
1975 Ζαμπέτας... κουλτούρα... & Σία (Vinyl)
1975 Nτοκουμέντα (CD)
1976 Bouzouki My Love 2 (Vinyl)
1976 The Finest Bouzouki (Vinyl)
1976 Όνειρα στις γειτονιές (CD)
1977 Viva Zambetas • The Bouzouki Hits of Zambetas
1977 Πορτραίτα (Vinyl)
1977 Απ’ τα καινούργια στα παλιά (CD)
1978 Η δική μας η αγάπη (Vinyl)
1979 Μη Τα Σκαλίζεις Τα Παλιά (Vinyl)
1980 Μπουζούκι αγάπη μου Νο 3 (CD)
1980 Οι λαϊκοί δρόμοι της μουσικής μας (CD)
1980 Το διάταγμα και άλλα(CD)
1983 Τα χασικλίδικα (CD)
1984 30 Χρόνια Γιώργος Ζαμπέτας
1985 Της Αθηνοελλάδας Τα Τραγούδια
1988 Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι & Viva Zampetas
1989 Τα τραγούδια μου (CD)
1990 Τα κλασσικά του Γιώργου Ζαμπέτα (Vinyl)
1991 Gold 1 • Philosophy In Music (Vinyl)
1991 Gold 2 • Yes Sir (Vinyl)
1991 Συχνά με το δείλι (CD)
1991 Τα ερωτικά (CD)
1991 Xίλια περιστέρια (CD)
1992 Δεν θα χωρίσουμε ποτέ (CD)
1992 O πιο καλός ο μαθητής (2CD)
1994 Aυτοπροσώπως (CD)
1994 Tα γλέντια του Zαμπέτα (CD)
1995 100% George Zampetas • The Golden Bouzouki
1995 Από τον ελληνικό κινηματογράφο (2CD)
1995 Η Βίκυ Μοσχολιού τραγουδά Γιώργο Ζαμπέτα (CD)
1995 Η Δούκισσα τραγουδά Γιώργο Ζαμπέτα (CD)
1995 O Πάνος Tζανετής τραγουδά Γιώργο Zαμπέτα (CD)
1995 O Πέτρος Αναγνωστάκης τραγουδά Γιώργο Zαμπέτα (CD)
1995 Ο Τζακ Ο' Χάρα (CD)
1996 16 Σπάνιες ηχογραφήσεις (CD)
1996 Η Μαρινέλλα τραγουδά Γιώργο Ζαμπέτα & Άκη Πάνου (CD)
1996 Ο Λευτέρης Πανταζής τραγουδάει Γιώργο Ζαμπέτα (CD)
1996 Oι λαϊκές στράτες του Γιώργου Zαμπέτα (CD)
1997 Βίος και πολιτεία (CD)
1997 Ένας Συνθέτης Μια Ιστορία (CD)
1997 Mεγάλοι λαϊκοί part1 (4CD)
1997 Mεγάλοι λαϊκοί part2 (4CD)
1997 Tο φιλοσόφησε πολύ (CD)
1997 Tραγούδια από τις 45 στροφές No1(CD)
1998 Ο πιο καλός ο δάσκαλος (CD) Προσφορά xarax1
1998 Τα σπάνια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο(2CD)
1999 Οι μεγάλοι συνθέτες της ελληνικής μουσικής (CD)
2001 Ανωτάτη Ζαμπετική (CD)
2001 Tης αγάπης χρώματα (CD)
2001 Τραγούδια από τις 45 στροφές Νο 2 (CD)
2002 Gold (CD)
2004 Zambetas Concept (CD)
2004 Τα γαϊδουράκια (CD single)
2005 80 Xρόνια Ζαμπέτας (4CD)
2005 Έλληνες συνθέτες (2CD)
2005 Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (CD)
2006 14 Μεγάλα τραγούδια (CD)
2006 Ο Ζαμπέτας τραγουδά Ζαμπέτα (CD)
2006 Aνθολογία 1925-1992 (4CD)
2006 Τα 14 Καλύτερα τραγούδια (CD)
2006 Τα κινηματογραφικά (CD)
2006 Tα ωραία του Zαμπέτα part1 (4CD)
2006 Tα ωραία του Zαμπέτα (4CD)
2007 Μάλιστα κύριε (6CD)
2008 Μεγάλοι Έλληνες συνθέτες (3CD)
2008 Μεγάλοι συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού (CD)
2008 Ο Γιώργος Ζαμπέτας στη Lyra (CD)
2008 Τα 64 καλύτερα τραγούδια (4CD)
2008 Χρυσή δισκοθήκη (CD)
2009 Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά Γιώργο Ζαμπέτα (CD)
2009 Το μπουζούκι του Ζαμπέτα (CD)
2010 Γιώργος Ζαμπέτας (2CD)
2010 Λαϊκοί συνθέτες 4 (CD)
2012 Δειλινά • 60 Μεγάλες επιτυχίες(4CD)
2012 Τραγούδια από το περιβόλι του Γιώργου Ζαμπέτα (CD)
2014 Τα Μεγάλα Τραγούδια (3 CD)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 20 Μάης 2018, 07:43

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: