Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 01 Ιουλ 2011, 09:26

Βαλάντης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βαλάντης - 1997 - Σε ζητώ στα Σινεμά
Βαλάντης - 1998 - Στο ασανσέρ
Βαλάντης - 1999 - Δακρύζει απόψε το φεγγάρι
Βαλάντης - 2000 - Λίγο πρίν
Βαλάντης - 2001 - Γύρισα το χρόνο πίσω
Βαλάντης - 2002 - Κάπως έτσι και μετά
Βαλάντης - 2003 - Θα σε σκέφτομαι
Βαλάντης - 2004 - Ομολογώ
Βαλάντης - 2005 - Κράτα με
Βαλάντης - 2006 - Μέχρι την άκρη του κόσμου
Βαλάντης - 2010 - Μόνος Μου Την Πάλεψα


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 20:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
zed750
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 27 Δεκ 2011, 08:22

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
timosagras
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 06 Ιαν 2012, 12:59

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
noulthegreat
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 17 Ιαν 2012, 14:19

thanks ;)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Antonis 13
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 06 Φεβ 2012, 06:44

:Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ms330
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 09 Φεβ 2012, 11:55

Thanksss!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tigrass
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 27 Φεβ 2012, 11:30

THANKS
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
akil
Uploaders
Uploaders



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 09 Απρ 2012, 06:24

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 19 Απρ 2012, 01:21

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:58

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jennyv
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 27 Σεπ 2012, 21:09

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tsol150
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 12 Οκτ 2012, 07:38

thanks!!Bravo!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katsour13
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 13 Οκτ 2012, 10:32

thanks!!poli kali douleia!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
88nikos88
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 22 Οκτ 2012, 07:10

ευχαριστω!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aggeloj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 26 Οκτ 2012, 00:19

EYXARISTO PARA POLI
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
PANOS43210
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 23 Αυγ 2013, 04:32

τηανκσ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
SOTIRIS.DJ
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 25 Αυγ 2013, 08:05

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gregory600
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 23 Μάης 2014, 21:13

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
coudis54
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 18 Οκτ 2017, 13:21

efxaristw
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: