Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 17 Ιουν 2011, 23:30

Γονίδης Σταμάτης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1988-Εσύ που δηλώνεις Γυναίκα μου
1989-Θα με χρειαστείς
1990-Είμαι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο
1991-Ενδιαφέρομαι για σένα
1991-Μόνος σε διπλό κρεβάτι
1991-Πρώτο τραπέζι απόψε μόνος μου
1992-Αμοιβαία τα αισθήματα
1992-Από μικρός στη θάλασσα
1992-Τα σουξέ μου
1992-Ζωντανά με Τερλέγκα
1993-Νησιώτικα Αγάπες του Αγαίου
1993-Εσένα θέλω μόνο
1994-Γιατί κλαίς
1994-Σε δύο κόσμους
1995-Απωθημένα
1995-Μια βραδιά στο Ποσειδώνιο
1995-Τα 15 καλύτερα τραγούδια από χρυσάφι
1996-Από δω και πέρα
1996-Γονίδης - Πανταζής - Τερλέγκας
1996-Τα χορευτικά
1997-Απάντησέ μου (2 Cd)
1997-Δεν μπορώ (Σαμπρίνα)
1998-Μή φύγεις σου λέω
1999-Αγάπη Παράξενη
1999-Με πειράζει
2000-Αν είστε μόνοι
2000-Γιά θυμήσου
2000-Σταμάτης Γονίδης
2001-Μια αγάπη δεν τελειώνει
2001-Έτσι
2002-Σκέψη μου
2003-Ζητάς πολλά
2004-Γονίδης - Πανταζής Live
2004-Unreleased
2004-Έχω πετάξει μαζί σου
2005-Μαζί σου (3 Cd)
2005-Όλα Live (3 Cd)
2006-Άν κάτι αξίζει
2006-Λάθος μου που σ΄αγαπώ
2006-Τις στιγμές που μου πήρες
2007-Γονίδης -Κουταλίδου-Παπαϊωάννου Live
2007-Βιώματα
2007-Σου χρειάζεται
2008-Γυρνάω εκεί
2008-Live στις Αμπάρες
2008-Μεγάλες Επιτυχίες
2008-Οι Μεγάλες Επιτυχίες (2 Cd box)
2008-Πορτραίτα - Μεγάλες Επιτυχίες
2008-Προσδοκώ Ανάστασιν Νεκρών (2 Cd)
2008-Χρυσή δισκοθήκη
2009-Πιο μαζί από ποτέ
2009-Σταμάτης Γονίδης (4 Cds)
2009-Τα Καλύτερα Live 1991-2006
2009-Το Λαϊκό τραγούδι No 10
2010-64 Μεγάλες Επιτυχίες (4 Cds)
2010-Σε θέλω
2012-Σημεία των καιρών
2012-Best of

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Παρ 08 Φεβ 2013, 09:24, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vangelis2006
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Κυρ 26 Ιουν 2011, 05:00

thank you :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stavroskoulouriotis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 24 Αυγ 2011, 15:04

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
panospaoki
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 01 Σεπ 2011, 03:37

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
liverpoolman
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 22 Σεπ 2011, 06:33

ΤΗΑΝΧ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DISCK EXIT
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 27 Σεπ 2011, 22:27

EYXARISTV
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
malama222
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 12 Οκτ 2011, 22:23

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
alfonsorbdrebeldealfo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Κυρ 27 Νοε 2011, 04:10

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kouzoulo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 13 Δεκ 2011, 12:27

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
XENIA30
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 20 Δεκ 2011, 13:27

SAS EYXARISTW POLY!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
salivan
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 10 Ιαν 2012, 09:44

thanks for all
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
satmania
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 17 Ιαν 2012, 11:45

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
poutou
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 19 Ιαν 2012, 16:00

thnxx file
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dimitris_bal
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Σαβ 21 Ιαν 2012, 07:34

thankss :D
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NALAGHS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Σαβ 18 Φεβ 2012, 15:00

:Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
TOLISPANTE
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 27 Φεβ 2012, 13:40

THANKS
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
eiki61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 06 Μαρ 2012, 08:44

euxaristw para polu
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ouranos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 12 Μαρ 2012, 23:49

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
epibitor
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 16 Μαρ 2012, 06:24

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tolisyaris
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 20 Μαρ 2012, 08:45

thankssssssssss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djfear89
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 26 Μαρ 2012, 05:31

thanks!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 19 Απρ 2012, 01:25

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
rethemiwths
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 08 Ιουν 2012, 11:50

thnx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Σαβ 04 Αυγ 2012, 17:26

TYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jennyv
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 08 Αυγ 2012, 11:44

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 08 Αυγ 2012, 13:05

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
CRAZIWATER
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 22 Οκτ 2012, 08:05

ΕΘΧΑΡΙΣΤΟ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikoslimparis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 23 Οκτ 2012, 05:19

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mixalisdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 06 Νοε 2012, 15:28

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 12 Δεκ 2012, 13:03

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
FROZEN_28
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Σαβ 09 Φεβ 2013, 01:40

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Xristos61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 22 Απρ 2013, 09:32

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostakis29
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τετ 24 Απρ 2013, 21:10

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostakis29
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 25 Απρ 2013, 03:58

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostakis29
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 26 Απρ 2013, 20:22

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 10 Μάης 2013, 22:49

EYXARISTO
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIOTIS67
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Δευ 20 Μάης 2013, 08:57

eyxaristw
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LEONIDAS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 28 Ιουν 2013, 22:10

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aggeloj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Παρ 04 Οκτ 2013, 01:18

eyxaristo para ppoli
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Demetris
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Τρι 13 Οκτ 2015, 13:39

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
manos_pana
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Πεμ 10 Δεκ 2015, 17:15

thnxxx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: