Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Παρ Ιουν 17, 2011 10:13 pm

Διονυσίου Στράτος - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Διονυσίου Στράτος - 1969 - Στράτος Διονυσίου
Διονυσίου Στράτος - 1970 - Μαζί με το Στράτο
Διονυσίου Στράτος - 1972 - 4.5.3 (Συμμετοχή 5 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1972 - Στράτος Διονυσίου 4
Διονυσίου Στράτος - 1973 - Μπαγλαμάδες και μπουζούκια
Διονυσίου Στράτος - 1974 - Νεώτερα κι ανώτερα (Συμμετοχή 6 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1974 - Τα 12 του Στράτου
Διονυσίου Στράτος - 1974 - Χρυσός Δίσκος (Συμμετοχή 2 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1975 - Τραγουδά Άκη Πάνου
Διονυσίου Στράτος - 1976 - Πάλι μαζί μας
Διονυσίου Στράτος - 1976 - Πικρά κι ανθρώπινα
Διονυσίου Στράτος - 1977 - 14 Χρυσές Επιτυχίες
Διονυσίου Στράτος - 1977 - Αν ξαναζούσα
Διονυσίου Στράτος - 1977 - Αξέχαστα τραγούδια
Διονυσίου Στράτος - 1978 - 14 Χρυσές Επιτυχίες Νο 2
Διονυσίου Στράτος - 1978 - Τα Ορθόδοξα
Διονυσίου Στράτος - 1979 - Γυναίκες γυναίκες
Διονυσίου Στράτος - 1980 - Υποκρίνεσαι
Διονυσίου Στράτος - 1981 - Όλα είναι δανεικά
Διονυσίου Στράτος - 1981 - Τα ωραία του Διονυσίου
Διονυσίου Στράτος - 1982 - Αξέχαστες επιτυχίες
Διονυσίου Στράτος - 1982 - Θυμήσου
Διονυσίου Στράτος - 1983 - Αξέχαστες επιτυχίες 2
Διονυσίου Στράτος - 1983 - Της Γυναίκας η καρδιά
Διονυσίου Στράτος - 1984 - Λαϊκά και πάσης Ελλάδος
Διονυσίου Στράτος - 1984 - Μόνο οι ερωτευμένοι
Διονυσίου Στράτος - 1985 - Αυτά που τραγουδήσαμε
Διονυσίου Στράτος - 1985 - Ο Σαλονικιός
Διονυσίου Στράτος - 1986 - Για Πάντα
Διονυσίου Στράτος - 1986 - Ο Ταξιτζής
Διονυσίου Στράτος - 1987 - Δυο δυο (Συμμετοχή 7 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1987 - Κράτησε με (Συμμετοχή 2 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1987 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες Του
Διονυσίου Στράτος - 1987 - Ο Λαός Τραγούδι Θέλει
Διονυσίου Στράτος - 1987 - Ζωντανή Ηχογράφηση (Συμμετοχή 2 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1988 - Εγώ ο ξένος
Διονυσίου Στράτος - 1989 - Νομίζεις
Διονυσίου Στράτος - 1990 - 30 Χρόνια Επιτυχίες (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 1990 - Ποιός άλλος
Διονυσίου Στράτος - 1990 - Mega Souxe
Διονυσίου Στράτος - 1991 - Η Ελλάδα Του Στέλιου και Του Στράτου
Διονυσίου Στράτος - 1991 - Στα Ξενυχτάδικα Της Αγκαλιάς Σου (Συμμετοχή 2 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 1991 - Τα Λαϊκά
Διονυσίου Στράτος - 1991 - Τραγούδια για τούς φίλους του
Διονυσίου Στράτος - 1993 - Τα Ζεϊμπέκικα Του Γρηγόρη και Του Στράτου
Διονυσίου Στράτος - 1994 - Από τους θησαυρούς των 45 στροφών
Διονυσίου Στράτος - 1994 - Τα Ωραία του Διονυσίου
Διονυσίου Στράτος - 1995 - Αξέξαστες Επιτυχίες Νο 2
Διονυσίου Στράτος - 1996 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 1
Διονυσίου Στράτος - 1996 - Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού
Διονυσίου Στράτος - 1996 - Τα Σπάνια
Διονυσίου Στράτος - 1997 - Αξέχαστα τραγούδια
Διονυσίου Στράτος - 1997 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 2
Διονυσίου Στράτος - 1997 - Τα τραγούδια που αγαπήσαμε
Διονυσίου Στράτος - 1998 - Αγάπης βάσανα
Διονυσίου Στράτος - 1998 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 3
Διονυσίου Στράτος - 2000 - Άκου βρε φίλε
Διονυσίου Στράτος - 2000 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 4
Διονυσίου Στράτος - 2000 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες Του
Διονυσίου Στράτος - 2000 - Πρώτη Εκτέλεση (Συμμετοχή 3 Τραγούδια)
Διονυσίου Στράτος - 2001 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 5
Διονυσίου Στράτος - 2002 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες Του Νο 2
Διονυσίου Στράτος - 2002 - Τα Αυθεντικά (4 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2003 - Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2004 - Τ΄αγκάθια της καρδιάς
Διονυσίου Στράτος - 2004 - Της Νύχτας Το Μινόρε
Διονυσίου Στράτος - 2005 - Ο Στεναγμός Μου
Διονυσίου Στράτος - 2005 - Τα τραγούδια του Στράτου (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2006 - 14 Μεγάλα Τραγούδια
Διονυσίου Στράτος - 2006 - 14 Μεγάλα Τραγούδια Νο 2
Διονυσίου Στράτος - 2006 - Για Πάντα Live Στην Αμερική (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2006 - Ανθολογία - 1934-1990 (4 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2007 - Ένας Δίσκος Η Ζωή Του (6 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2007 - Τραγουδάει Μίμη Πλέσσα (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2007 - Τραγουδάει Τάκη Σούκα (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2008 - Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (4 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2008 - Χρυσή Δισκοθήκη
Διονυσίου Στράτος - 2009 - Αφιέρωμα Στο Στράτο
Διονυσίου Στράτος - 2009 - Live Ηχογραφήσεις (2 Cd)
Διονυσίου Στράτος - 2009 - Ντοκουμέντα
Διονυσίου Στράτος - 2009 - Ο Λαός Τραγούδι Θέλει (6 Cd)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ Μάης 30, 2012 7:34 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasecgr
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τετ Ιουν 22, 2011 10:42 am

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fuzzy
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Ιουν 30, 2011 1:08 pm

Ευχαριστω παρα πολυ!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kkisso
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Κυρ Αυγ 21, 2011 12:03 am

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Xristos61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Παρ Αυγ 26, 2011 12:55 am

ευχαριστω πολυ.. :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dj_giannakisss
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Σεπ 01, 2011 1:29 am

να στε καλα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Απρ 19, 2012 1:37 am

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
germanos1957
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Μάης 03, 2012 5:48 am

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
str47s
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τρι Ιουν 19, 2012 4:36 am

thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Σαβ Αυγ 04, 2012 4:56 pm

TYYYYYYYYYYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ai8aia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Παρ Αυγ 10, 2012 10:34 am

εὐχαριστῶ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tingibell1
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Αυγ 30, 2012 5:17 am

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pel
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Δευ Σεπ 17, 2012 7:58 am

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Δευ Σεπ 17, 2012 8:17 am

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
zxcvbnm
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τρι Σεπ 18, 2012 5:16 am

thhhxxxx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stavrosk
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Πεμ Σεπ 20, 2012 6:52 am

ty
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τρι Δεκ 18, 2012 1:58 pm

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Valery_1
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Δευ Φεβ 11, 2013 9:58 am

thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
swok
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Παρ Ιουν 17, 2016 5:17 am

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τετ Σεπ 26, 2018 8:53 am

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ   Τετ Σεπ 26, 2018 8:53 am

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: