Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 16 Ιουν 2011, 13:28

Καλατζής Γιάννης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1968-Ο Σταθμός (Συμμετοχή)
1968-Γιάννης Καλαντζής
1969-Αν ζούσαν οι Αρχαίοι (Συμμετοχή)
1969-Ο Επιπόλαιος
1969-Συνάντηση (Συμμετοχή)
1970-Κυρά Γιώργαινα
1970-Θαλασσογραφίες (Συμμετοχή)
1971-Όταν ανθίζουν πασχαλιές (Συμμετοχή)
1971-Ζει
1971-Ο Σταμούλης ο λοχίας
1971-Παραμυθάκι μου
1972-Νά ΄χαμε τι νά ΄χαμε (Συμμετοχή)
1973-Ένα ταξείδι
1974-13 Περιπτώσεις
1974-Οδός Αριστοτέλους (Συμμετοχή)
1974-Ώ τι κόσμος μπαμπά
1975-Και η ζωή συνεχίζεται
1976-Μη περιμένεις
1978-Κάποιος πάντα λέει αντίο
1979-Πάλι κοντά σου
1979-Τα Καλύτερα μου τραγούδια
1981-Για όλους
1984-Θυμηθείτε με το Γιάννη Καλατζή
1989-Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες
1994-Οι Μεγάλες Επιτυχίες
1996-Τραγούδια από τις 45 στροφές
1999-Επιτυχίες
2000-Αξέχαστα τραγούδια
2001-Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες
2006-14 Μεγάλα τραγούδια
2007-Τραγουδάει Σταύρο Κουγιουμτζή
2008-Τραγουδά Λοΐζο Παπαδόπουλο


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 19:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vasecgr
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 19 Ιουν 2011, 05:39

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mac
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 31 Ιουλ 2011, 12:03

thanks a lot!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ai8aia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 02 Αυγ 2011, 21:41

Εὐχαριστῶ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
newmember
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 06 Αυγ 2011, 15:39

ole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kkisso
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 20 Αυγ 2011, 23:49

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thavan11
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 18 Σεπ 2011, 01:39

ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
RADAMANTHIS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 20 Νοε 2011, 05:25

thank's
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
RADAMANTHIS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 23 Νοε 2011, 07:10

thank;s
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jimmyevi
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 06 Ιαν 2012, 09:18

THANKSSSSSSSS
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vaggelis001
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 08 Ιαν 2012, 00:59

:Γ: :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cablagas
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:24

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 03 Φεβ 2012, 08:34

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john2010
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 29 Μαρ 2012, 03:00

ΤΗΑΝΚΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 26 Μάης 2012, 14:34

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
truefaith
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 27 Μάης 2012, 04:20

thanks!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:51

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
spithass
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Ιουν 2013, 02:14

SE EUXARISTV POLY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kotsos50
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 10 Ιουλ 2013, 22:37

Καπούγια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ttasos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 20 Σεπ 2013, 02:02

Εὐχαριστῶ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xamenos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 12 Μάης 2016, 06:25

τηανκσ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xamenos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 12 Μάης 2016, 06:26

1996-Τραγούδια από τις 45 στροφές ???? Που βόσκει το link !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tzonnivais
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 25 Ιουλ 2017, 04:48

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: