Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 29 Απρ 2011, 11:40

Παπάζογλου Νίκος - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1977-Αχαρνής @320 (Συμμετοχή 3 Τραγούδια)
1978-Η εκδίκηση της Γυφτιάς @192
1979-Η Ρεζέρβα @320 (Συμμετοχή 5 Τραγούδια)
1979-Τα Δήθεν @192 (Συμμετοχή 7 Τραγούδια)
1984-Χαράτσι @320
1986-Μέσω Νεφών @320
1990-Σύνεργα @256
1991-Στον Θέατρο του Λυκαβητού @128
1992-Τα σκόρπια @256 (Συμμετοχή 8 Τραγούδια)
1994-Ανθολογία @320
1995-Όταν κινδυνεύεις παίξε την πουρούδα @192
2001-Σαββόραμα @320 (Συμμετοχή 6 Τραγούδια)
2002-Περιθώριο @320 (Συμμετοχή 3 Τραγούδια)
2003-Η εκδίκηση της Γυφτιάς-Τα Δήθεν @128
2005-Μάϊσσα Σελήνη @192
2009-Ήμουν κι εγώ εκεί @320
2010-Eδώ,στη ρωγμή του χρόνου @320 (Δίφωνο)
2010-Νίκος Παπάζογλου (3 Cds) @320
2010-Συμμετοχές


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 19:33, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROOT ADMIN
Root Admin
Root Admin
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 29 Απρ 2011, 11:44

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: :ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: :ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://ellhnofrenia.all-up.com
mikepao
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 30 Απρ 2011, 02:17

σας ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gavros1
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 01 Μάης 2011, 09:11

Thanks :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
iuakoya
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 03 Μάης 2011, 06:15

Ευχαριστώ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kiriakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 13 Μάης 2011, 01:07

:Α: :Α: :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tran23
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 18 Μάης 2011, 04:34

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
VasilisCHR
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 30 Μάης 2011, 05:41

Ευχαριστω..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
helmiaut
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 19 Ιουλ 2011, 12:24

thx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
anonimidis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 16 Αυγ 2011, 04:09

tnx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stelios.zaf
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 17 Αυγ 2011, 10:16

thnks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
agernikh
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 09 Σεπ 2011, 11:00

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thetiki_energeia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 26 Σεπ 2011, 07:04

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
RADAMANTHIS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 12 Νοε 2011, 07:58

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dasos66
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 30 Δεκ 2011, 13:45

euxaristw polu
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
angelidis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 08 Ιαν 2012, 22:59

Thank You!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
l30uras
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 09 Ιαν 2012, 16:31

euxaresto poli
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
panikos pontios
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 29 Ιαν 2012, 06:23

thanksssssssssss :Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giwrgos_nik
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 30 Ιαν 2012, 04:07

:Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
musicmaniac37
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 01 Φεβ 2012, 05:21

1-1 1-1 1-1 1-1 :Α: :Α: 1-1 :roll: :roll:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 03 Φεβ 2012, 08:31

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ian_Gel
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 10 Μαρ 2012, 04:21

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djsavvasdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 31 Μαρ 2012, 05:09

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Parf
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 13 Απρ 2012, 05:23

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
germanos1957
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 03 Μάης 2012, 05:51

ευχαριστω!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gaskeeper
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 24 Ιουλ 2012, 12:11

και πάλι ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 18 Αυγ 2012, 00:36

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jennyv
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 20 Αυγ 2012, 22:23

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
antonis140
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 21 Αυγ 2012, 12:02

thankss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lenaka
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 05 Απρ 2013, 23:41

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
YetILive
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 05 Μάης 2013, 04:08

Thanks :)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
antidote
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 01 Νοε 2013, 07:34

Thank you!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pmanolis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 12 Απρ 2014, 07:44

Ευχαριστώ******
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
desmotis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 21 Ιαν 2017, 17:51

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: