Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 08 Απρ 2014, 22:14

Μητσάκης Γιώργος - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στο χώρο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, λίγοι είναι εκείνοι που ασχολήθηκαν με όλες
τις πτυχές της καλλιτεχνικής έκφρασης και κυμάνθηκαν ταυτόχρονα σε υψηλές στάθμες δημιουργίας. Ο Γιώργος Μητσάκης, στην πρώτη μεταπολεμική περίοδο, όπου έκανε το ντεμπούτο του στην δισκογραφία ξεχώρισε αμέσως για την δύναμη των στίχων του, την πολυποίκιλη μουσική του φλέβα, την σωστή ερμηνεία του και την μαστοριά του στο μπουζούκι. Άλλοτε στιβαρός και δωρικός κι άλλοτε αρχοντορεμπέτης και περιπαικτικός, ο Μητσάκης είχε το χάρισμα να διαφοροποιείται από τους ομότεχνους του. Ακόμα και σαν προσωπικότητα αλλά και σαν φιγούρα πάνω στο πάλκο «πέρασε» το δικό του ύφος και στυλ. Χωρίς υπερβολή πέρα από τον κοινότοπη αλλά εύστοχη ετικέτα «Δάσκαλος» που του απένειμαν πολλοί, ο Μητσάκης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ένας πηγαίος εστέτ του λαϊκού πενταγράμμου. Κι είναι κρίμα που μεγάλα μέρη από το εύρος και το μέγεθος του έργου του παραμένουν ακόμη και σήμερα ανεξερεύνητα κι ας έχουν δεκάδες τραγούδια του κερδίσει την δύσκολη μάχη με τον χρόνο. Γιατί πέρα από την εκτίμηση και αναγνώριση που χαίρει στον ευρύτερο μουσικό κύκλο, ο Μητσάκης δεν έχει «παρασημοφορηθεί» όσο άλλοι ισοδύναμοί του. Κι αυτό ίσως συμβαίνει γιατί τα media αλλά και η έρευνα, από άγνοια ή ακόμη και μικροπολιτική σκοπιμότητα, αποδίδουν τα εύσημα μόνο σε λιγοστούς και ορισμένους. Το περίεργο είναι ότι ο Μητσάκης μέχρι και την αναγκαστική «απόσυρσή» του από τα πράγματα παρέμενε επίκαιρος και ευρηματικός σημειώνοντας και στην δεκαετία του '70 επιτυχίες που κατέγραφαν το κλίμα και την ατμόσφαιρα της εποχής. Όπως άλλωστε συνήθιζε να πράττει στην πολύχρονη διαδρομή του στο τραγούδι, όπου στην περίπτωσή του η περίφημη ρήση «Όπου Γιώργος και μάλαμα.» βρίσκει την απόλυτη επιβεβαίωση της.

Δισκογραφία

Μητσάκης Γιώργος - 1967 - Φτωχό κομπολογάκι μου
Μητσάκης Γιώργος - 1968 - Μητσάκης
Μητσάκης Γιώργος - 1969 - Αν ζούσαν οι Αρχαίοι
Μητσάκης Γιώργος - 1974 - Τα Πειραιώτικα
Μητσάκης Γιώργος - 1975 - Το παλιό τεφτέρι του Μητσάκη
Μητσάκης Γιώργος - 1976 - Τα Σαΐνια
Μητσάκης Γιώργος - 1976 - Το Ρεμπέτικο σχολείο του Μητσάκη
Μητσάκης Γιώργος - 1978 - Γειά Σου
Μητσάκης Γιώργος - 1981 - Που θα τη βρούμε σήμερα
Μητσάκης Γιώργος - 1984 - Οι Μεγάλοι του Ρεμπέτικου Νο 14
Μητσάκης Γιώργος - 1987 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες
Μητσάκης Γιώργος - 1993 - Η Ελλάδα του Μητσάκη (2 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 1993 - Ο Κύριος Μητσάκης
Μητσάκης Γιώργος - 1993 - Τελευταία Συναυλία στο Βεάκειο
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Εγώ είμαι ο Γιώργος σου (2 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου I
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου II
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου III
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου IIII
Μητσάκης Γιώργος - 1995 - Τα Μεγάλα τραγούδια
Μητσάκης Γιώργος - 1996 - Λαϊκοί Συνθέτες Νο 2
Μητσάκης Γιώργος - 1996 - Μου ΄φαγες Τα Δαχτυλίδια
Μητσάκης Γιώργος - 1997 - Γιώργος Μητσάκης
Μητσάκης Γιώργος - 1997 - Μεγάλοι Λαϊκοί (4 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 1997 - Τραγούδια Από τις 45 στροφές
Μητσάκης Γιώργος - 1998 - Τραγούδια Από τις 45 στροφές No 2
Μητσάκης Γιώργος - 1999 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου Νο 04
Μητσάκης Γιώργος - 1999 - Συνθέτες του Ρεμπέτικου Νο 15
Μητσάκης Γιώργος - 2002 - Παλαμάκια
Μητσάκης Γιώργος - 2003 - Μου ΄φαγες Ολα Τα Δαχτυλίδια
Μητσάκης Γιώργος - 2003 - Τα Αυθεντικά (2 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 2003 - Όπου Γιώργος Και Μάλαμα
Μητσάκης Γιώργος - 2005 - Έλληνες Συνθέτες (2 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 2008 - Μεγάλοι Συνθέτες Του Λαϊκού
Μητσάκης Γιώργος - 2009 - Ανθολογία (4 Cd)
Μητσάκης Γιώργος - 2009 - Τα Ωραία Του Μητσάκη
Μητσάκης Γιώργος - 2012 - Πάρε Το Δαχτυλίδι Μου (4 Cd)


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ARIDIMI
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 06 Φεβ 2015, 10:12

THANKSSS
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
garylanos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 02 Οκτ 2017, 06:15



thanks.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: