Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Σαβ 01 Δεκ 2012, 03:08

Αστεριάδη Πόπη - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αστεριάδη Πόπη - 1966 - Εκδρομή (Νίκου Μαμαγκάκη)
Αστεριάδη Πόπη - 1968 - Πόπη Αστεριάδη
Αστεριάδη Πόπη - 1969 - Σκληρό μου αγόρι
Αστεριάδη Πόπη - 1970 - Άφαντη πόλη (Νίκου Χουλιάρα)
Αστεριάδη Πόπη - 1971 - Πάει κι αυτή η Κυριακή
Αστεριάδη Πόπη - 1972 - Οι 12 Μήνες (Βασίλη Κουμπή - Λευτέρη Παπαδόπουλου)
Αστεριάδη Πόπη - 1973 - Ο Αραχθος (Νίκου Χουλιάρα)
Αστεριάδη Πόπη - 1974 - Του έρωτα τ΄αντάρτη (Μιχάλη Τερζή)
Αστεριάδη Πόπη - 1978 - Τα Τραγουδια Της Ποπης Αστεριαδη
Αστεριάδη Πόπη - 1983 - Νάταν η ζωή τραγούδι (Λίνου Κόκοτου)
Αστεριάδη Πόπη - 1991 - Μεγάλες Επιτυχίες
Αστεριάδη Πόπη - 1992 - Ένα καράβι όνειρα (Μιχάλη Τερζή)
Αστεριάδη Πόπη - 1995 - 33 Μεγάλες Επιτυχίες (2 Cd)
Αστεριάδη Πόπη - 1995 - Πόπη Αστεριάδη
Αστεριάδη Πόπη - 1995 - Σήμερα Γιορτάζει Όλη Η Γη (2 Cd)
Αστεριάδη Πόπη - 1997 - Επιτυχίες Της Πόπης
Αστεριάδη Πόπη - 1998 - Ένα παιγνίδι
Αστεριάδη Πόπη - 1999 - Τα Τραγούδια Του Νέου κύματος
Αστεριάδη Πόπη - 2010 - Οι φωνές των μπουάτ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Σαβ 01 Δεκ 2012, 07:33

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ambos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Τετ 12 Δεκ 2012, 19:18

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thavan11
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Παρ 18 Ιαν 2013, 22:01

Εευχαριστώ πολυ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
uh1h73
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Δευ 08 Απρ 2013, 01:22

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dsof
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Τρι 04 Ιουν 2013, 23:42

Σας ευχαριστώ πολύ !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xamenos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Σαβ 07 Μάης 2016, 03:27

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
iolaos100
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Κυρ 06 Αυγ 2017, 15:07

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
truefaith
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ   Τετ 30 Αυγ 2017, 04:12

thanx
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ ΠΟΠΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: