Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Τρι 27 Νοε 2012, 21:51

Αδαμαντίδης Θέμης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Θέμης Αδαμαντίδης - 1980 - Αγάπησέ με
Θέμης Αδαμαντίδης - 1982 - Πονάμε όσοι αγαπάμε
Θέμης Αδαμαντίδης - 1982 - Τα Βοριαδάκια (Συμμετοχή)
Θέμης Αδαμαντίδης - 1983 - Δεν ήσουν ένα όνειρο
Θέμης Αδαμαντίδης - 1984 - Μια αλήθεια
Θέμης Αδαμαντίδης - 1986 - Δεν τελειώνουνε οι νύχτες
Θέμης Αδαμαντίδης - 1987 - Ακόμα σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1988 - 100%
Θέμης Αδαμαντίδης - 1989 - Η Φαντασία μου
Θέμης Αδαμαντίδης - 1991 - Επιμένω γιατί σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1992 - Καλώς όρισες κοντά μου
Θέμης Αδαμαντίδης - 1993 - Φίλοι
Θέμης Αδαμαντίδης - 1995 - Ερωτική διαδρομή
Θέμης Αδαμαντίδης - 1996 - Απόλυτος έρωτας
Θέμης Αδαμαντίδης - 1998 - Χρυσές Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 1999 - Βαβέλ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1999 - Μα που να πάω
Θέμης Αδαμαντίδης - 2000 - Αξέχαστες Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 2000 - Πού βρίσκεσαι
Θέμης Αδαμαντίδης - 2002 - 18 Μεγάλες Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 2002 - 2 Lp-1 Cd
Θέμης Αδαμαντίδης - 2002 - Συνήθης Ύποπτος
Θέμης Αδαμαντίδης - 2003 - Ζεϊμπέκικα
Θέμης Αδαμαντίδης - 2004 - Best Of
Θέμης Αδαμαντίδης - 2004 - Σώμα με σώμα
Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Γεννήθηκα να σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Ματωμένα χείλη
Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Ο Στέλιος του Σεπτέμβρη
Θέμης Αδαμαντίδης - 2006 - Σε πρώτο πλάνο
Θέμης Αδαμαντίδης - 2007 - Τσιφτετέλια & Συρτά
Θέμης Αδαμαντίδης - 2008 - 36 Μεγάλες Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 2008 - Δώδεκα φεγγάρια
Θέμης Αδαμαντίδης - 2009 - Στα 9/8
Θέμης Αδαμαντίδης - 2009 - Το Λαικό τραγούδι
Θέμης Αδαμαντίδης - 2010 - Μα που να πάω (3 Cd)
Θέμης Αδαμαντίδης - 2010 - Καράβια τα όνειρα μου
Θέμης Αδαμαντίδης - 2011 - Θέμης Αδαμαντίδης (4 Cd)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Τετ 28 Νοε 2012, 04:07

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ktsioulis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Δευ 12 Μάης 2014, 09:55

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikoslimparis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Δευ 13 Οκτ 2014, 06:10

euxaristw
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sp11900
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Πεμ 19 Φεβ 2015, 21:57

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
coudis54
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Τετ 18 Οκτ 2017, 12:05

efxaristw
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Basilis123
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ   Τρι 10 Απρ 2018, 06:19

ΦΦΓΒΝΜ,
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: