Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 21:35

Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τερζής Πασχάλης - 1982 - Λέω
Τερζής Πασχάλης - 1983 - Μίλα μου στον Ενικό
Τερζής Πασχάλης - 1984 - Θυμηθείτε Μαζί Μας (Συμμετοχή)
Τερζής Πασχάλης - 1984 - Ολοι Δικοί Μας Είμαστε (Χρήστου Νικολόπουλου) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1986 - Εθνική Θεσσαλονίκης
Τερζής Πασχάλης - 1990 - Είμαι μόνος μου (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1991 - Θάθελα νάσουν εδώ
Τερζής Πασχάλης - 1992 - Μια αφιέρωση καρδιάς (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1992 - Μια Βραδιά στη Σαλονικη (2Cd) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1993 - Αυτοί που δεν μιλάνε
Τερζής Πασχάλης - 1994 - Μεσόγειος (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1995 - Άφησέ με μόνο (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1995 - Τραγούδια μιας ζωής (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1996 - Αυτά είναι τα τραγούδια μου
Τερζής Πασχάλης - 1997 - Παλιόκαιρος (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 1998 - Ο δικός μου ο δρόμος (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 1999 - Δεν με κατάλαβες ποτέ (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2000 - Χθες, Σήμερα, Αύριο (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2001 - Ζειμπέκικα
Τερζής Πασχάλης - 2001 - Θέλω να πω (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2001 - Φωτιά Στις Νύχτες... + 5 Τραγούδια Για Το Ξημέρωμα (2Cd) (Mp3+flac)
Τερζής Πασχάλης - 2002 - Τραγούδια μιάς ζωής (2Cd Live) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2003 - Βαρέα Ανθυγιεινά (Mp3+flac)
Τερζής Πασχάλης - 2004 - Αρχιπέλαγος (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2004 - Στα υπόγεια είναι η θέα (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2005 - Live Ιερά Οδός
Τερζής Πασχάλης - 2005 - Τα Καλύτερα
Τερζής Πασχάλης - 2006 - Είναι κάποιες Αγάπες (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2006 - Μετά Τις 12
Τερζής Πασχάλης - 2007 - Η Διαφορά (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 2008 - Ο Δικός Μου Ο Δρόμος (6Cd)
Τερζής Πασχάλης - 2008 - Μια νύχτα ζόρικη (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 2009 - Αυτά είναι τα τραγούδια μου (4Cd) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2009 - Live
Τερζής Πασχάλης - 2009 - Όλα όσα αγάπησα (4 Cd) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2011 - Δυο Νύχτες Μόνο (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 2011 - Τα Ζεϊμπέκικα Του Πασχάλη (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2012 - Φωτιά Στις Νύχτες (4 Cd) (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 2013 - Πάσχα Με Τον Πασχάλη (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2014 - Χρυσές Επιτυχίες (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2015 - Τα Τραγούδια Μου (7 Cd) (320 kbps)
Τερζής Πασχάλης - 2016 - Ο,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι (Mp3+Flac)
Τερζής Πασχάλης - 2017 - Τραγούδια Για Τους Φίλους (3Cd) (Mp3+Flac)


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Παρ 11 Μάης 2018, 10:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
str47s
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Δευ 18 Ιουν 2012, 04:39

thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ronnin6
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Σαβ 30 Ιουν 2012, 11:02

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
remixed
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Τρι 07 Αυγ 2012, 07:52

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jennyv
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Τρι 07 Αυγ 2012, 23:04

:lol:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thrilos7
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Κυρ 12 Αυγ 2012, 08:44

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:14

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Valery_1
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Τρι 08 Ιαν 2013, 22:34

thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tsol150
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Παρ 08 Φεβ 2013, 12:26

thanks!bravo!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Παρ 15 Φεβ 2013, 07:41

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rusenok85
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Τετ 01 Μάης 2013, 08:41

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
papili
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία   Πεμ 24 Δεκ 2015, 04:10

Ευχαριστώ !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Τερζής Πασχάλης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: