Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 21:34

Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τάσσιος Γιάννης - 1999 - Selftitled
Τάσσιος Γιάννης - 2000 - Δύσκολα ή εύκολα
Τάσσιος Γιάννης - 2002 - Για σένα
Τάσσιος Γιάννης - 2003 - Μούσες Live
Τάσσιος Γιάννης - 2004 - Ένα φιλί
Τάσσιος Γιάννης - 2005 - Ανησυχώ για σένα
Τάσσιος Γιάννης - 2006 - Ποιόν μαγεύεις με φιλιά
Τάσσιος Γιάννης - 2007 - Θα μου κάνεις καλό

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ekarad
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 02 Ιουν 2012, 08:58

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:33

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Vick bright
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 22 Σεπ 2012, 01:44

polu kalo! thx!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rusenok85
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Κυρ 23 Σεπ 2012, 07:21

Σας ευχαριστώ!!! :-)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikoslimparis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 12 Νοε 2012, 12:38

euxaristw
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mixalisdj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Τρι 13 Νοε 2012, 13:32

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Savvas 27
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 28 Απρ 2018, 15:04

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Τάσσιος Γιάννης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: