Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 21:22

Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1975 - Τετραλογία (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1976 - Εργατική συμφωνία (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1976 - Κύκλος Σεφέρη (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1977 - Απλά τραγούδια
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1979 - Γράμματα στο Μακρυγιάννη (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1979 - Ρεζέρβα (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1980 - Μανιάτικα
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1981 - Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1982 - Τέλος δεν έχει το τραγούδι (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1984 - Έξοδος κινδύνου
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1984 - Προσανατολισμοί
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1985 - Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1986 - Λεωφόρος
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1986 - Λυσιστράτη (Κραουνάκης)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1986 - Πάει η αγάπη μου
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1988 - Δικαίωμα
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1989 - Δυο βήματα απ΄ την άμμο
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1990 - Λεωφόρος Β΄
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1991 - Παραδέχτηκα
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1992 - Live στο Zoom
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1992 - Το τραγούδι γυμνό (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1993 - Ανθρώπων έργα
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1993 - Επιτυχίες
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1994 - Τα πρώτα μου τραγούδια
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1995 - Όταν έρχονται οι φίλοι μου (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1995 - Τρίτο στεφάνι
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1996 - Σε έργα του Ηλία Ανδριόπουλου
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1997 - Σαν Ηφαίστειο που ξυπνά
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 1998 - Στιγμές
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2000 - Υδρόγειες σφαίρες
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2002 - Live Και όχι μόνο
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2002 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2002 - Πές μου θάλασσα
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2003 - Τα παραμύθια μίας φωνής
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2004 - 28 Μεγάλες Επιτυχίες
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2004 - Στην αρχή (1975-1977)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2005 - Live στο Vox
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2005 - Να σε βλέπω να γελάς
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2006 - Άμμος (Συμμετοχή)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2007 - 14 Μεγάλα τραγούδια
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2007 - Πάει η αγάπη μου
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2007 - Στο ωραιότερο σημείο
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2008 - 30 Χρόνια δισκογραφία (3 Cd)
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2009 - Live 2009
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2009 - Μεγάλες Ερμηνείες
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - 2011 - Ένα πιάνο μια φωνή (2 Cd)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Τρι 26 Ιουν 2012, 06:26

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Σαβ 04 Αυγ 2012, 16:56

TYYYYYYYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Σαβ 18 Αυγ 2012, 00:34

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Δευ 01 Ιουλ 2013, 03:28

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ttasos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Κυρ 15 Σεπ 2013, 01:16

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sterf
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία   Παρ 14 Απρ 2017, 09:20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πρωτοψάλτη Άλκηστις - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: