Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 21:21

Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1967-Γιάννης Πουλόπουλος No 1
1967-Γιάννης Πουλόπουλος No 2
1968-Γιάννης Πουλόπουλος No 3
1968-Ελένη του Μάη
1969-Frederico Garcia Lorca
1969-Ο Δρόμος (Μίμης Πλέσσας)
1969-Οι ώρες
1970-Ερωφύλλη (Νίκος Μαμαγκάκης)
1970-Γιάννης Πουλόπουλος No 4
1970-Μέρες του καλοκαιριού (Μίμης Πλέσσας)
1970-Γύφτισσα μέρα
1970-Μαρία (Δουράκη)
1971-Emiliano Zapata (Γιάννης Γλέζος)
1971-Ο κήπος (Λίνος Κόκοτος)
1972-11 Λαϊκά τραγούδια του Γιάννη Ρίτσου
1973-Λαϊκό Μουσικόραμα Ζαμπέτα
1973-Θάλασσα πικροθάλασσα (Μίμης Πλέσσας)
1974-Μίλα μου για τη λευτεριά
1974-Τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη
1975-12 Ρεμπέτικες Επιτυχίες
1976-Τραγούδια της ξενητειάς
1977-Αγάπα με
1977-Τα άλλα τραγούδια
1978-Για σένα
1979-Αν γυρίσεις αν
1979-Το δάκρυ μας σταλιά σταλιά
1980-Δεν ξεχνιέσαι
1981-Εγώ για σένα τραγουδάω
1982-Μια φορά θυμάμαι
1983-Και τώρα πες μου
1983-Σε πρώτη εκτέλεση (Κουγιουμτζής Σταύρος)
1985-Χάρτινες καρδιές
1986-Στα Μεγάλα ταξίδια
1988-Όπου πας θα πάω
1989-Μιά ζωή τραγούδια
1990-Επιτυχίες
1991-Γιάννης Πουλόπουλος
1991-Να μ΄αγαπάς
1992-Φεγγάρι άλλου ουρανού
1993-Μεγάλες Επιτυχίες Ι
1994-Μεγάλες Επιτυχίες ΙΙ
1995-Μεγάλες Επιτυχίες ΙΙΙ
1996-Μεγάλες Επιτυχίες ΙΙΙΙ
1996-Γιάννης Πουλόπουλος
1996-Τα Ερωτικά
1996-Πουλοπουλος-Κουμιωτη
1997-Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του
1997-Τα Μεγάλα τραγούδια
1997-Του τραγουδιού το βλέμμα
1998-Ζωντανή επαφή
1998-Τα τραγούδια μου (4 άλμπουμ)
1999-Στα όνειρά μου περπατώ
2000-Τα αγαπημένα
2003-Μετά το δρόμο
2008-Ανθολογία (4 άλμπουμ)
2010-96 Μεγάλες Επιτυχίες (6 Cd)
2012-Τα Τραγούδια Μου (4 Cd)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:45

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
araxni
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 15 Σεπ 2012, 09:18

thenks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tzoulious
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 07 Νοε 2012, 22:49

:Β: 1-1 :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 10 Ιουν 2013, 19:52

eyxaristo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Πεμ 13 Ιουν 2013, 22:31

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sterf
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Πεμ 13 Νοε 2014, 08:27




Αριθμός μηνυμάτων: 275
Points: 271
Reputation: 0
Ημερομηνία εγγραφής: 13/04/2013
Τόπος: athens


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία Παρ 14 Jun 2013, 17:31
+
----
-
ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gaskeeper
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Πεμ 08 Ιαν 2015, 11:34

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ARIDIMI
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 07 Σεπ 2016, 08:53

thanksss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία   Τρι 15 Μάης 2018, 23:46

ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πουλόπουλος Γιάννης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: