Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 21:20

Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1971-Selftitled
1972-Τι θέλεις να κάνω
1973-Ανθρώπινα και καθημερινά (Συμμετοχή)
1974-Άσπρο μαύρο (Συμμετοχή)
1974-Πού θα πάει πού
1974-Καυτό παράπονο (Συμμετοχή)
1974-Οδός Αριστοτέλους (Συμμετοχή)
1974-Ροβινσώνες (Συμμετοχή)
1975-Έρχονται στιγμές
1976-Τώρα Πιά
1977-Μη φεύγεις μή
1978-Να γιατί σ΄αγάπησα
1979-Θα με θυμηθείς
1980-Σε χρειάζομαι
1981-Ένα Γράμμα
1982-Μίλα μου απλά (Συμμετοχή)
1983-Όταν Βραδιάζει
1984-Πιό καλή η μοναξιά
1985-Εγώ κι Εσύ
1986-Ξαρχάκος-Πάριος
1987-Όλα για τον έρωτα
1987-Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες
1987-Στη λεωφόρο της αγάπης (Συμμετοχή)
1988-Πιστός
1988-Τα Ερωτικά του 50
1989-Η παράσταση αρχίζει (Συμμετοχή)
1989-Σαν τρελό φορτηγό
1989-Τα λόγια της αγάπης (Συμμετοχή)
1990-Κι εγώ μαζί σου
1991-Επίθεση αγάπης
1992-Επαφή
1993-Βίος Ερωτικός
1993-Πάντα ερωτευμένος
1994-Γεια σου Ελλάδα (Συμμετοχή)
1994-Παρέα με τον Χάρη
1995-Η μοναξιά μέσα από τα μάτια μου
1997-Τύψεις
1998-Τόσα Γράμματα
1999-Δώσε μου λιγάκι ουρανό
1999-Στα μυστικά σου βάλε με (Συμμετοχή)
2000-Έρωτας (8 Cds box)
2000-Οδοιπόρος αισθημάτων
2001-Άλλη μια φορά
2001-Ο ερωτικός Θεοδωράκης
2002-Μια βάρκα για να πας απέναντι
2003-Μιά συνηθισμένη μέρα
2003-Το καλό που σου θέλω
2004-35 Χρόνια
2004-Η γυναίκα κι ο Έρωτας
2005-Δεν γυρίζω πίσω
2005-Τα ντουέτα του Έρωτα
2007-Το ρεσιτάλ μιας φωνής
2008-Όλα τα σ΄αγαπώ που είπα ( Cd)
2008-Που πάμε μετά
2009-Συμπέρασμα ένα
2010-Tα Κομμάτια Της Ψυχής Μου

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 27 Ιουν 2012, 06:53

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
theeta
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 23 Ιουλ 2012, 12:16

thanx!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 04 Αυγ 2012, 17:19

TYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Valery_1
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Τρι 28 Αυγ 2012, 23:50

thanks a lot!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rockas
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 01 Σεπ 2012, 01:47

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Κυρ 02 Σεπ 2012, 21:24

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aggeloj
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Κυρ 23 Σεπ 2012, 01:09

eyxaristo para poli
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gaskeeper
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Πεμ 29 Νοε 2012, 13:17

ΚΑΙ ΠΑΊ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tsol150
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Κυρ 23 Δεκ 2012, 14:42

thanks.Bravo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dimitris1x
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Παρ 12 Απρ 2013, 23:48

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LEONIDAS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 11 Μάης 2013, 06:29

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Τετ 29 Μάης 2013, 23:02

eyxaristo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
frunner
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Τρι 24 Σεπ 2013, 19:55

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ktsioulis
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Πεμ 16 Οκτ 2014, 09:44

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giorgiz
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Δευ 23 Μάης 2016, 02:20

1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tzonnivais
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία   Σαβ 04 Νοε 2017, 06:56

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πάριος Γιάννης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: