Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Τετ 30 Μάης 2012, 20:54

Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δημήτρης Κόκοτας - 1993 - Διαδόσεις (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 1994 - Αγάπη είναι (320 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 1995 - Συνείδηση (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 1997 - Αχαριστία (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 1997 - Dance - Mixes (320 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 1998 - Για μένα (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 1998 - Selftitled (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 1999 - The Best (2Cd) (320 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 1999 - Σε ρεύματα αντίθετα (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 2000 - In the Mix (192 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 2000 - Έχω φύγει (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 2002 - Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 2002 - Ολόψυχα δικός σου (320 kbps & Flac)
Δημήτρης Κόκοτας - 2003 - Ένα
Δημήτρης Κόκοτας - 2004 - Απρόσμενη αγάπη (320 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 2006 - Να μου λες (320 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 2007 - Άμα δεν σε δω απόψε (256 kbps)
Δημήτρης Κόκοτας - 2014 - Ανεμώνα (320 kbps & Flac)


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Σαβ 29 Δεκ 2018, 23:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
str47s
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Παρ 01 Ιουν 2012, 01:16

thanks...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tzonnivais
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Σαβ 16 Ιουν 2012, 21:17

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
voula


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Παρ 06 Ιουλ 2012, 04:42

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
ypoptos


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:27

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rusenok85
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Τρι 18 Σεπ 2012, 10:32

:Α:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katsour13
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Τρι 25 Σεπ 2012, 10:01

thanks a lot!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ARIDIMI
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Τετ 16 Ιαν 2013, 03:31

thanksssss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Demetris
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία   Τρι 13 Οκτ 2015, 13:51

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Κόκοτας Δημήτρης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: