Ελληνοφρένεια


 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Ενημέρωση από το http://ellhnofrenia.all-up.com Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολλά δυσάρεστα με τις εξελίξεις των filehosts. Αρχικά με το κλείσιμο ενός εκ των μεγαλύτερων file hosting sites του Megaupload, και στην συνέχεια με τις αποφάσεις των Filesonic που πλέον απενεργοποίησε το file sharing και του Fileserve, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατεβάσεις τίποτε άλλο πέρα από τα δικά σου αρχεία. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση και την στήριξή σας. Παρακαλούμε να κατεβάζετε αρχεία από τα άλλα file hosting sites που υπάρχουν σε κάθε ταινία ή cd, μέχρι να μπορέσουμε και εμείς σύντομα να βρούμε κάποια λυση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Με εκτίμηση http://ellhnofrenia.all-up.com

Μοιραστείτε | 
 

 ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xarax
moderators
moderators



ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 28 Μάης 2010, 10:28

Πάνου Πόλυ - Δισκογραφία

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάνου Πόλυ - 1968 - Κεχριμπαρένιες χάντρες
Πάνου Πόλυ - 1968 - Μητσάκης
Πάνου Πόλυ - 1968 - Τα κλειδιά
Πάνου Πόλυ - 1971 - Σήμερον σ΄αυτόν το δίσκο
Πάνου Πόλυ - 1974 - Καζαντζίδης - Γκρέυ
Πάνου Πόλυ - 1974 - Λαϊκές Αναμνήσεις
Πάνου Πόλυ - 1974 - Νεώτερα κι ανώτερα
Πάνου Πόλυ - 1974 - Τελεία και παύλα
Πάνου Πόλυ - 1975 - Αυταπάτες
Πάνου Πόλυ - 1976 - Ένας ήλιος έσβησε
Πάνου Πόλυ - 1976 - Ο Έρωτας δεν είναι αμαρτία
Πάνου Πόλυ - 1976 - Παλιό Ρεμπέτικο Στέκι
Πάνου Πόλυ - 1977 - 14 Χρυσές Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1977 - Και τώρα μόνη
Πάνου Πόλυ - 1978 - Απόψε σ΄αγαπώ
Πάνου Πόλυ - 1979 - Επικίνδυνη αγάπη
Πάνου Πόλυ - 1982 - Αξέχαστες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1982 - Αξέχαστες Επιτυχίες Νο 2
Πάνου Πόλυ - 1983 - Το Φτωχομπούζουκο
Πάνου Πόλυ - 1985 - Τι να μας κάνει μια ζωή
Πάνου Πόλυ - 1987 - Δυο δυο (Διονυσίου Στράτος)
Πάνου Πόλυ - 1994 - Δισκογραφία Τσιτσάνη 8
Πάνου Πόλυ - 1994 - Λαδάδικα & Γκάζι
Πάνου Πόλυ - 1994 - Μια Κυρία από τα μπουζούκια
Πάνου Πόλυ - 1994 - Οι Κυρίες τραγουδούν
Πάνου Πόλυ - 1994 - Τα πορτραίτα της Μίνως 2
Πάνου Πόλυ - 1995 - Εδώ και τώρα
Πάνου Πόλυ - 1996 - Μέσα από τις 45 στροφές
Πάνου Πόλυ - 1997 - Ένα τραγούδι για το Πειραιά
Πάνου Πόλυ - 1997 - Μεγάλες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1997 - Τραγούδια από τις 45 στροφές
Πάνου Πόλυ - 1997 - Τραγούδια από τις 45 στροφές No 2
Πάνου Πόλυ - 1998 - Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού
Πάνου Πόλυ - 1998 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 3
Πάνου Πόλυ - 2000 - Αυτά που ήθελα να πω (2 Cd)
Πάνου Πόλυ - 2001 - Greatest Hits
Πάνου Πόλυ - 2001 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 2002 - Μεγάλοι Έλληνες ερμηνευτές
Πάνου Πόλυ - 2002 - Πάρε το δαχτυλίδι μου
Πάνου Πόλυ - 2005 - Για Λιμάνια Ξένα (2 Cd)
Πάνου Πόλυ - 2006 - 14 Μεγάλα τραγούδια
Πάνου Πόλυ - 2007 - Από τις 78 στροφές


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



Έχει επεξεργασθεί από τον/την xarax στις Τετ 30 Μάης 2012, 20:33, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
jagruys
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 28 Μάης 2010, 13:17

Ευχαριστώ πολύ για τη Πόλυ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROOT ADMIN
Root Admin
Root Admin
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 28 Μάης 2010, 23:54

:cheers: :cheers: :cheers:


[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://ellhnofrenia.all-up.com
gixpo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 03 Ιουν 2010, 04:42

ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evagelos23
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 08 Ιουν 2010, 07:46

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giotape
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 03 Ιουλ 2010, 07:20

1000 eyxaristooooooooo!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
MAXX36
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 22 Ιουλ 2010, 05:38

EFXARISTO POLY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tasos1960
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 28 Ιουλ 2010, 13:08

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maximiliano
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 22 Σεπ 2010, 07:15

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: :sleep:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
PAYLOS1964
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 01 Οκτ 2010, 22:33

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dimm61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 04 Οκτ 2010, 00:15

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
yetos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 03 Νοε 2010, 07:03

:Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
savvas1976
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 07 Νοε 2010, 09:25

eyxaristoooooo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vacknick
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 24 Νοε 2010, 09:17

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nicholson
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 29 Νοε 2010, 09:23

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
studiogamou
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 27 Ιαν 2011, 06:03

Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bibianaki
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 08 Φεβ 2011, 22:45

Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
computinghs
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 19 Φεβ 2011, 00:26

thanks a lot
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
roxanh
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 27 Φεβ 2011, 08:04

eyxaristw :)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
elkierpr
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 05 Μαρ 2011, 12:24

ευχαριστω :Β: :Β: :Β: :Β: :Β:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
djmouki
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 10 Μαρ 2011, 21:42

ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
chris1600
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 18 Μαρ 2011, 00:13

thanks!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
georgesp
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 10 Απρ 2011, 11:40

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ambos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 12 Μάης 2011, 04:05

:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mpoukos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 13 Μάης 2011, 06:58

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mpampis69
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 13 Μάης 2011, 22:49

ευχαρηστω :Γ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Vick bright
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 04 Αυγ 2011, 13:29

POLU KALO! THX
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Xristos61
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 26 Αυγ 2011, 00:59

ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kiba1962
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 27 Αυγ 2011, 12:21

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolas7777
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 01 Σεπ 2011, 14:31

thank you
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
malama222
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 12 Οκτ 2011, 22:36

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
RADAMANTHIS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 20 Νοε 2011, 05:19

teleia...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ai8aia
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 30 Νοε 2011, 02:43

eyxaristv
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fufutaki
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τετ 21 Δεκ 2011, 09:36

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tonisal
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 29 Δεκ 2011, 04:32

Σας Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
falkoss1808
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 01 Ιαν 2012, 09:03

efxes
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
goitro
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 09 Ιαν 2012, 07:52

Thanks!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pasheko007
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 30 Ιαν 2012, 10:42

спасибо! ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
μπεμπα
Trial moderators
Trial moderators
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Παρ 03 Φεβ 2012, 08:31

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
FANOULI
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 20 Φεβ 2012, 20:34

kalooooooooooooooo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
pantelisd
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 01 Μαρ 2012, 00:19

thxxsss
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
962FM
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Πεμ 08 Μαρ 2012, 08:16

Thanks!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sparti80
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 22 Ιουλ 2012, 05:32

tha efxaristo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AMAZONIOS
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Κυρ 05 Αυγ 2012, 01:55

TYYYYYYYYYYYYYYY
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ypoptos
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 03 Σεπ 2012, 08:19

1-1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tzoulious
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 12 Νοε 2012, 20:40

1-1 :Γ: 1-1
Ευχαριστώ, να είσαι πάντα καλά…Υπέροχη συλλογή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voula
Members
Members
avatar


ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Τρι 25 Δεκ 2012, 14:32

thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nikolarakos
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 18 Μάης 2013, 03:28

EYXARISTO
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Yasoo
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ 30 Σεπ 2013, 02:08

:Β: 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
john
Members
Members



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Σαβ 24 Φεβ 2018, 00:35

Ευχαριστώ πολύ
Αξιόλογη δουλειά !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ - ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ελληνοφρένεια :: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-
Μετάβαση σε: